RITA ORA

Η Rita Ora ξέρει το μυστικό για να νιώθεις μοναδική

Η Rita Ora εκτός από style icon και το αγαπημένο μας girl next door είναι και η μούσα του οίκου Tezenis, κάτι που δικαιολογείται απόλυτα γιατί μόνο ένα τόσο cool κορίτσι θα μπορούσε να δώσει έμπνευση στους σχεδιαστές για να δημιουργήσουν το MIAMI bra. Το δαντελένιο μπαλκονέ σουτιέν, με μπανέλα και φυσικό look ενίσχυσης είναι το must have για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει μοναδική.

Η Rita Ora πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με θέμα το ”MY”, που υπογραμμίζει ένα λεκτικό παιχνίδι, το οποίο αποκαλύπτει τον κόσμο της Tezenis με ρυθμό και αυθεντικότητα, και εμφανίζεται μέσα από ένα ροζ σύννεφο με το πανέμορφο MIAMI bra.

Η χρωματική παλέτα της σειράς εμπνέεται από τα αστικά τοπία και σε ταξιδεύει στο ηλιοβασίλεμα της Αμερικής, το μπλε του ουρανού και του ωκεανού ενώ επίσης αντικατοπτρίζεται στη συλλογή και η South Beach με τα neon lights αλλά και η γεωμετρική street art της Wynwood ήταν η αναφορά για τα μαύρα, λευκά και blush pink σουτιέν.

Το «My World» αποτελεί ένα αληθινό Tezenis underwear world tour, που ξεκίνησε όταν κάθε σουτιέν της basic collection πήρε το όνομα μιας πόλης. Το «My Style» αναφέρεται στο στυλ Tezenis, το οποίο εκφράζει και η Rita Ora- είναι νεανικό, cool και μοντέρνο.Το «My Bra» παραπέμπει στο ολοένα και πιο stylish αξεσουάρ, το σουτιέν, που κάνει κάθε κορίτσι να νιώθει μοναδικό.

Η καμπάνια φέρει τη δημιουργική υπογραφή του Michelangelo Di Battista και παρουσιάζει ένα μουσικό video με φωτεινό ροζ-ροδακινί καπνό που θυμίζει αυγή στην ανατολική ακτή της Αμερικής. Μέσα από αυτό το επιβλητικό σκηνικό αναδύεται η φιγούρα της Rita Ora, ως αληθινής iconic star της μουσικής αλλά και του στυλ. Δες την εντυπωσιακή Rita στο βίντεο που ακολουθεί.