LOOK OF THE DAY

Ασπρόμαυρο σε γάμο ή βάφτιση

Καλή βδομάδα κορίτσια μου με έναν καιρό που μας φτιάχνει τη διάθεση! Με αφορμή λοιπόν τον καιρό αλλά περισσότερο το ότι ακόμη τα Σαββατοκύριακα έχουμε καλέσματα σε γάμους ή βαφτίσεις, σας δείχνω έναν συνδυασμό γι' αυτές τις περιστάσεις.

Οι περισσότερες “φοβάστε” να φορέσετε το μαύρο χρώμα σε μια τέτοια εκδήλωση, όμως όλα έχουν να κάνουν πως θα το συνδυάσετε αλλά το κυριότερο αφορά την προσωπικότητα σας που θα υποστηρίξει αυτό που θα επιλέξετε.

Η πρόταση μου είναι μπλούζα με “τσιγγάνικα” μανίκια σε πουά ύφασμα και ρετρό φούστα από ασπρόμαυρη δαντέλα. Πρώτα από όλα το ασπρόμαυρο είναι ένας διαχρονικός και σικ συνδυασμός και δεύτερον το όλο σύνολο αποπνέει μια ρομαντικότητα. Για να “σπάσετε” αυτό το ρομαντικό ύφος, μπορείτε να φορέσετε μπαλαρίνες που έχουν μια πιο ροκ πινελιά και να κρατήσετε μια αντίστοιχη τσάντα. Εναλλακτικά των flat παπουτσιών οι ψηλές λουστρίνι γόβες θα ταιριάξουν εξίσου ωραία. Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε βελούδινα πέδιλα ή άλλου τύπου παπούτσια, με χρώμα κλπ, μιας και σας βοηθάει η διχρωμία του συνόλου.

Credits

Μπλούζα Maison Scotch (Collective Stores)

Φούστα Katerina Krommidaki

Τσάντα Replay Stores

Σκουλαρίκια H&M

Μπαλαρίνες Stradivarius

 

 

Photo/video: Επαμεινώνδας Κουτσούκης

 

Και μην ξεχνάτε…. be the person you want to meet.

Mπορείτε να με βρείτε κι εδώ: Ιnstagram / Facebook