LOOK OF THE DAY

“Η βαλίτσα των διακοπών”

Ήρθε η ώρα να σας δείξω ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει έχει μια βαλίτσα στις διακοπές σας, φυσικά εκτός όλων των αγαπημένων σας επιλογών που θα πάρετε μαζί σας.

Ξεκινάμε λοιπόν! Θέμα μαγιό: Πρέπει να έχετε τουλάχιστον δυο-τρία στη βαλίτσα σας γιατί ένα που θα φορέσετε στην παραλία κι ένα που θα έχετε back up στην περίπτωση που το μαγιό σας δεν έχει στεγνώσει στο μπάνιο σας. Απαραίτητο πουλόβερ ή αν θέλετε φούτερ. Ό,τι κι αν επιλέξετε να θυμάστε πως πάντα χρειάζεται κάτι πιο ζεστό για κάποια βράδια με παραπάνω υγρασία.

Εννοούνται τα σορτς, σε όποια μορφή αγαπάτε (jeans ή υφασμάτινα) γιατί είναι η εύκολη λύση από το πρωί ως το βράδυ. Ανακαλύψτε τις λεπτές πετσέτες που δεν πιάνουν πολύ χώρο στην βαλίτσα σας και δεν έχουν βάρος. Στα μεγάλα ταξίδια με πλοίο ή και αυτοκίνητο αποκτήστε ένα μαξιλάρι λαιμού το οποίο θα σας φανεί πολύ χρηστικό μιας και θα σας κρατά σταθερό το λαιμό εάν θέλετε να ρίξετε έναν υπνάκο.

Και για ολιγοήμερες διακοπές προμηθευτείτε το kit με τα μπουκαλάκια για τα σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες για να μην κουβαλάτε τα κανονικά μεγέθη.

Ελπίζω να σας βοήθησα και σας εύχομαι χαρούμενες διακοπές! Τα λέμε τη Δευτέρα!

Credits

Μαγιό Sugarfree

Sneakers 574 Pique Polo New Balance

Βαλίτσα, μαξιλάρι ταξιδιού και kit καλλυντικών Carpisa

Μέσα στη βαλίτσα

Πουλόβερ Benetton

Jeans σορτς Pepe Jeans (Shop&Trade)

Πετσέτα Sugarfree

Σουτιέν μπούστο American Eagle

Γυαλιά Miu-Miu (Luxottica Hellas)

Αθλητικές σαγιονάρες Distressed Shop

 

Φωτογράφος: Νώντας Κουτσούκης

Συνεργασία: Ρένα Επισκόπου

 

Και μην ξεχνάτε, be the person you want to meet.

Mπορείτε να με βρείτε κι εδώ: Ιnstagram / Facebook