INSTAGRAM

The Style Thesaurus: Ένας Instagram λογαριασμός με πολύ στιλ

Στον καναπέ βυθισμένη με μία κούπα καφέ στο αριστερό χέρι και το κινητό στο δεξί να σκρολάρεις με μαεστρία στο timeline σου στο Instagram. Χαζεύεις χωρίς να ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο. Μία φωτογραφία όμως σου τραβά την προσοχή. Κατεβαίνεις και ξαφνικά γυρνάς πάλι πίσω. Αυτή η κίνηση είναι αρκετή. Το ''The Style Thesaurus'' κέρδισε μία θέση στα αποθηκευμένα σου. Η Marta δίνει έμπνευση κι ένα τουίστ που χρειάζονται τα καθημερινά σου outfits.

Γεννήθηκε στην Angola αλλά ζει από μικρή στο Manchester. Όταν την ρωτούν πώς βλέπει τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα εκείνη απαντά: ”θα ήθελα να μπορώ να εμπνέω τον κόσμο με το στιλ μου και να απολαμβάνω κάθε μία φωτογραφία που βγάζω.”

#1

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

Leather φούστα με πίετες σε καφέ απόχρωση και πορτοκαλί κοντό μπουφάν. Τα δύο αυτά χρώματα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό και για το καλοκαίρι και για τον χειμώνα. Το συγκεκριμένο στιλ φούστας μπορεί να φορεθεί και με ένα άνετο μακρύ πουλόβερ. Μπότες, γαλότσες και sneakers.

#2

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

 

Μαύρο παντελόνι, ροζ μπλούζα κι ένα ζευγάρι booties με διάφανο τακούνι. Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν ένα απλό σύνολο και να αναδείξουν το στιλ. Αν το σημείο της περιφέρειας δεν είναι σαν της Marta μπορείς πολύ απλά να μην βάλεις την μπλούζα μέσα από το παντελόνι.

#3

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

 

Το color blocking να μην το φοβηθείς. Βάλε χρώμα και πειραματίσου με τους συνδυασμούς. Τα oversized κομμάτια είναι φέτος μεγάλη τάση. Αν πιστεύεις πως δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις μπορείς να εστιάσεις είτε επάνω, είτε κάτω και να συνδυάσεις κάτι πιο στενό.

#4

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

 

Το κοστούμι είναι trend, το κόκκινο είναι το χρώμα του χειμώνα. Όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται δεν μπορείς παρά να έχεις ένα πολύ stylish ντύσιμο. Μέσα από το σακάκι μπορείς να βάλεις ένα λευκό t-shirt. Με ένα ζευγάρι sneakers είσαι και casual, είσαι και σικ.

#5

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

 

Ένα floral πανωφόρι θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι. Αν και είναι δύσκολο να το πιστέψεις, ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, ανεξαρτήτως χρώματος και pattern. Μη φοβηθείς να το πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο απ’ ό,τι θα το έπαιρνες.