OUTFITS

Οι 10 stylish τσάντες που μπορείς να κρατήσεις αυτή τη σεζόν

Η τσάντα είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ κάθε σου εμφάνισης. Προφανώς έχουν έναν πολύ προσωπικό και πρακτικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος να κάνεις το outfit σου πιο στιλάτο. Ακόμα και με το πιο απλό σύνολο, μία εντυπωσιακή ή chic τσάντα θα σου δώσει ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα.

Φέτος, ειδικά που οι επιλογές στα μεγέθη αλλά και τα είδη είναι πολλές, το θέμα ”τσάντα” γίνεται πιο ενδιαφέρον και εσύ απλά πρέπει να βρεις αυτή που θα ταιριάξει στις ανάγκες σου αλλά και στο στιλ σου. Μικρές ή μεγάλες, δερμάτινες ή γούνινες, floral ή πολύχρωμες, όλες είναι υπέροχες και μπορείς να τις δεις συγκεντρωμένες παρακάτω για να πάρεις μία ιδέα πριν αποφασίσεις ποια -ή ποιες- τσάντα θα σε συνοδεύσει αυτή τη σεζόν.

Boxy bag

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Οι σταθερές τσάντες έχουν επιστέψει και μπορείς να τις βρεις σε απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων. Συνήθως οι διαστάσεις τους είναι μικρές, φοριούνται όμως άνετα και τις πρωινές ώρες.

Belt bag

Το πιθανότερο είναι να είχες κάτι παρόμοιο ως μαθήτρια. Οι τσάντες όμως που μοιάζουν με ζώνη έκαναν διελά-δειλά την εμφάνισή τους από τις περασμένες σεζόν και θα τις δεις και φέτος να έχουν έντονη παρουσία στο street style. Είναι σίγουρα βολικές και στιλάτες για αν πας μία βόλτα, καθώς χωράνε τα απαραίτητα, αλλά σε καθημερινή βάση θέλουν και μία συμπληρωματική.

Fur bag

Οι γούνινες τσάντες, ή αυτές με τις γούνινες λεπτομέρειες είναι χωρίς αμφιβολία μία πολύ καλή επιλογή για τη σεζόν που διανύουμε. Είναι εντυπωσιακές και πλέον δεν έχεις σχεδόν κανένα περιορισμό σε συνδυασμούς και περιστάσεις.

Bucket bag

Το καλοκαίρι τίμησες αυτό το είδες στην εκδοχή της ψάθας. Τα bucket bags ή οι τσάντες-πουγκιά είναι σαφώς μέσα στις επιλογές και μπορούν να φορεθούν ως cross-body ή κανονικά να τις κρεμάς στον ώμο σου.

Oversized clutch

Τα oversized clutches έχουν επανέλθει και το πιθανότερο είναι να σου έχει μείνει ένας από παλιά. Ειδικά με το androgynous look που έχει κάνει δυναμικό comeback θα έχεις ένα άψογο outfit με ιδιαίτερη δυναμική.

Funny bag

Οι τσάντες με logos και patches δίνουν δυναμικά το παρόν και κάνουν τα outfit σου λίγο πιο παιχνιδιάρικα. Είτε επιλέξεις αυτό το στιλ σε clutch, είτε σε shoulder bag θα δώσεις μία πιο ευχάριστη νότα στο στιλ σου.

Velvet bag

A post shared by Marcy Swingle (@gastrochic) on

Το βελούδο ξεφεύγει από τα όρια της πολυτέλειας που το κρατούσαν μακριά από το everyday style και γίνεται μία από τις πιο hot επιλογές ακόμα και για την τσάντα σου.

Backpack bag

Τα σακίδια έχουν εξελιχθεί τόσο που μπορείς να τα βρεις σε ένα σωρό εκδοχές και είναι πλέον αδύνατον να μη βρεις αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.

Oversized bag

A post shared by Tyler Joe (@nyavgjoe) on

Οι μεγάλες τσάντες που είχες λίγο ξεχάσει τα τελευταία χρόνια, κάνουν ξανά την εμφάνισή τους και γίνονται ένα από τα statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Floral bag

Τα λουλούδια είναι μία τάση που ξέμεινε από το καλοκαίρι και απογειώνεται στο street style, σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις μία τσάντα με floral prints, σε όποιο σχήμα και όποιο στιλ, αφού θα αναβαθμίσει αμέσως το στιλ σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/polliani