ΜΟΔΑ

Τα basic κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Όσο κι αν δεν θες να το σκέφτεσαι, το καλοκαίρι έχει αρχίσει να αποχωρεί και να αφήνει τη θέση του στο φθινόπωρο. Κι αν είσαι από εκείνες που αυτή την εποχή βιώνουν την απώλεια του καλοκαιριού και μελαγχολούν, θέλω να σου πω ότι υπάρχει τρόπος να το δεις λίγο πιο θετικά και να φτιάξει η διάθεσή σου, αφού να το αποφύγεις δεν μπορείς. Το στιλ λοιπόν, είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς το φθινόπωρο αρκεί να οργανώσεις σωστά τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα και η Hiedi Klum θα σε βοηθήσει με την νέα συλλογή που σχεδίασε για τα LIDL, #LETSWOW.

Εδώ λοιπόν θα δούμε μαζί ποια είναι αυτά τα κομμάτια που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα αυτό το φθινόπωρο. Πρέπει να είναι άνετα αλλά και στιλάτα και φυσικά καθόλου βαρετά.

Τζιν παντελόνι

 

Ξεκινάμε με το βασικό κομμάτι που αυτή την εποχή θα το φορέσεις αρκετά που δεν είναι άλλο από το τζιν παντελόνι. Βρες ένα στην αγαπημένη σου μπλε ή γκρι απόχρωση για να μπορείς να το συνδυάζεις πολύ εύκολα. Φρόντισε να κολακεύει τη σιλουέτα σου και να φοριέται τόσο με τα sneakers και το φούτερ σου, όσο και με ένα κομψό πουκάμισο και τα ψηλοτάκουνα booties.

Passepartout φόρεμα

 

Αφού έχεις βρει το ιδανικό τζιν παντελόνι, τώρα ήρθε η ώρα για το passepartout φόρεμα. Αυτό που θα μπορείς να φοράς στο γραφείο, στην απογευματινή σου βόλτα αλλά και σε μία πιο επίσημη περίσταση ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις. Ένα ανάλαφρο φόρεμα σε ίσια γραμμή είναι ότι χρειάζεσαι. Φόρεσέ το στο γραφείο με τα brogues, τα οποία εύκολα αντικαθιστώνται από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να πας για after office drinks.

Cozy ζακέτα

 

Το πιο ευκολοφόρετο πανωφόρι του φθινοπώρου είναι η ζακέτα. Προσωπικά, αγαπώ τις ζακέτες γιατί σου δίνουν την ευκαιρία να είσαι ζεστή αλλά και να έχεις στιλ. Αυτή η τρίχρωμη από τη συλλογή της Heidi Klum για τα LIDL θα σου λύσει πολλές φορές στα χέρια. Μπορείς να την συνδυάσεις με το casual-denim outfit σου για το look του Σαββατοκύριακου, αλλά και με το φόρεμά σου για να πας στο γραφείο, όταν η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει.

Ολόσωμη φόρμα

 

Ωστόσο, όταν έχεις να πας κάπου πιο επίσημα ή σε μία βραδινή σου έξοδο, πρέπει να φορέσεις κάτι που να μην είναι σίγουρα το αέρινο φόρεμα που διάλεγες στο νησί, αλλά ούτε κάτι πολύ χειμερινό. Από τη συλλογή της Hiedi Klum για τα LIDL, η ολόσωμη, μαύρη φόρμα είναι ένα κομμάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Φόρεσέ τη το βράδυ μαζί με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά booties και το bomber jackets σου, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να την βάλεις και στο γραφείο με τα μαύρα booties σου και μία cozy ζακέτα.

Mini φούστα

 

Αυτή τη σεζόν το σουέτ θα κοντραριστεί αρκετά με το κλασσικό δέρμα και ειδικά για τη φθινοπωρινή σεζόν είναι ότι πρέπει. Για να δόσεις ένα twist στο φθινοπωρινό σου στιλ, εμπλούτισε τη συλλογή σου με μία σουέτ φούστα σε ουδέτερη απόχρωση, η οποία έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ.

Booties

 

Θέλω να σου πω ότι φέτος θα είναι και πάλι η χρονιά των booties και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να έχεις ένα στην ντουλάπα σου. Φυσικά, ένα σε μαύρο χρώμα και με άνετο τακούνι είναι η πρώτη σου επιλογή. Αν όμως έχεις ήδη ένα, τότε πες ναι σε ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, όπως τα leopard booties από τη συλλογή της Heidi Klum για τα LIDL.

Sneakers

 

Φυσικά ένα ζευγάρι sneakers μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί. Αν σκεφτείς κιόλας ότι πλέον μπορείς άνετα να τα φοράς με τιην midi φούστα ή και ένα casual φόρεμα, τότε δεν μπορείς παρά να αποκτήσεις ένα stylish ζευγάρι. Η Heidi Klum σχεδίασε για τα LIDL μία τέλεια εκδοχή των sneakers που θα σε κάνει να βάλεις τα sneakers στο everyday στιλ σου.

Ετοιμάσου να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές και αυτό το φθινόπωρο επένδυσε στα πιο βασικά κομμάτια που όχι μόνο θα είναι πρακτικά για την γκαρνταρόμπα σου, αλλά θα αναβαθμίσουν και το street style σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson