OUTFITS

Weekend style: 6 outfits για να πάρεις έμπνευση

Κάποιοι έχουν την αίσθηση ότι το καλοκαίρι τελειώνει, κάποιοι άλλο όμως είναι ακόμα στα νησιά και ζουν τώρα την αίσθηση της ελευθερίας των διακοπών. Όπου κι αν είσαι όμως, όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, η ζέστη είναι ακόμα εδώ και τα outfits σου πρέπει να είναι αντίστοιχα.

Για ένα κομψό Σαββατοκύριακο στην πόλη, το νησί ή το χωριό, εδώ θα βρεις μερικά από τα πιο εύκολα και αέρινα looks που μπορείς να υιοθετήσεις όπου κι αν βρίσκεσαι, ίσως με μερικές παραλλαγές.

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Αναβάθμισε το λευκό σου σορτσάκι με ένα wrap-top και τις εσπαντρίγιες ή τα σανδάλια σου.

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Ένα girly matching outfit, όπως αυτό το gingham με ψηλόμεσο σορτς και bra top είναι ότι πιο στιλάτο μπορείς να φορέσεις για τις εμφανίσεις σου στις καλοκαιρινές διακοπές.

Ένα total white outfit έχει πάντα μία ιδιαίτερη δυναμική στιλιστικά και κυρίως το καλοκαίρι. Δώσε την δική σου πινελιά με τα παπούτσια και την τσάντα που θα διαλέξεις να ολοκληρώσεις το outfit.

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

Τα floral, mini φορέματα είναι ότι πιο αέρινο και καλοκαιρινό μπορείς να φορέσεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Αν όμως είσαι στην πόλη, συνδύασέ το με τα sneakers σου και είσαι έτοιμη για την απογευματινή σου βόλτα.  Tip: Αν είναι πολύ ανοιχτή η πλάτη του, τότε για να είσαι άνετη στην πόλη, φόρεσε από μέσα ένα tank top.

Μήπως έχεις ξεχάσει την τζιν σαλοπέτα σου; Αν ναι, ήρθε η ώρα να τη θυμηθείς ξανά, συνδυάζοντάς τη με ένα t-shirt και τα sneakers σου ή με ένα lingerie top και τα σανδάλια σου.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Η φαρδιά crop παντελόνα ταιριάζει πολύ με ένα body ή το ολόσωμο μαγιό σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/rocky_barnes