STREET STYLE

Marigold: Το πιο ζεστό χρώμα του φετινού καλοκαιρινού και πώς να το συνδυάσεις

Το marigold είναι ένα χρώμα που έχεις ήδη αρχίσει να βλέπεις πολύ γύρω σου. Πρόκειται για μία απόχρωση μεταξύ του κίτρινου και του πορτοκαλί, τόσο φωτεινή όσο και ζεστή που αυτό το καλοκαίρι θα κυριαρχήσει στα color trends. Η επιστροφή των γήινων αποχρώσεων στο street style είναι υπεύθυνη για την εξάπλωση του marigold, το οποίο θα αγαπήσεις να το δοκιμάσεις.

Ίσως είναι λίγο δύσκολο στην αρχή να το προσθέσεις στην παλέτα σου ως χρώμα, αλλά μπορείς να κάνεις τόσους συνδυασμούς με βασικά χρώματα που ήδη υπάρχουν στην ντουλάπα σου που αν επενδύσεις σε ένα fashion item με αυτό το χρώμα, δεν θα το μετανιώσεις. Δεν χρειάζεται να είναι σε μεγάλες επιφάνειες, αλλά δεν είναι και αποτρεπτικό. Είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμα και σαν πινελιά στο στιλ σου και ταιριάζει εξίσου καλά στις ξανθές αλλά και τις μελαχρινές.

Ένα μονόχρωμο φόρεμα σε αυτή την απόχρωση είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό. Επομένως, ένα ζευγάρι μαύρο sneakers ή και σανδάλια είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ένα stylish street look.

Το λευκό είναι το ιδανικό χρώμα για να συνδυάσεις με το marigold και να μην στερήσεις τη φωτεινότητά του.

Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις color blocking. Το μοβ, το μπλε αλλά και το φούξια είναι χρώματα που θα ταιριάξουν με το marigold για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το marigold είναι ένα έντονο χρώμα που ακόμα και σε μικρή ποσότητα μπορεί να φωτίσει το outfit σου. Επομένως, αν γενικότερα προτιμάς τις ουδέτερες αποχρώσεις, χρησιμοποίησέ το για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα outfits σου.

Φυσικά, μπορείς να φορέσεις ένα marigold top με το τζιν παντελόνι σου άφοβα και σίγουρα δεν θα έχεις ένα απαρατήρητο denim look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage