STREET STYLE

5 styling tips για να δείχνεις ψηλότερη

Πολλές φορές το ιδανικό στιλ το βρίσκεις όταν καταλήγεις στις σωστές αναλογίες. Όταν αναγνωρίζεις τα δυνατά σημεία σου και έχεις τον τρόπο να τα τονίζεις και να τα αναδεικνύεις, αλλά και το αντίθετο. Υπάρχουν χρήσιμα styling tips που βοηθούν κάθε σιλουέτα, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά.    

Εδώ σου έχω μερικά πολύ εύκολα tips που μπορείς να ακολουθείς για να κάνεις τη σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλότερη (αν το θες, το τονίζουμε).

Μονοχρωμία

Τα μονόχρωμα outfits κολακεύουν τη σιλουέτα σου και έχε επίσης κατά νου ότι είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Δε διαχωρίζουν το σώμα σε τμήματα, γεγονός που το βοηθά να δείξει ψηλότερο. Αν επιλέξεις σκούρες αποχρώσεις, τότε το αποτέλεσμα δείχνει ακόμα καλύτερο.

Κάθετες ρίγες

Είναι γνωστό ότι οι ρίγες μπορούν να δημιουργήσουν την αίσθηση οφθαλμαπάτης. Γι’ αυτό, αν θες να δώσεις ύψος στην εμφάνισή σου καλό είναι να επιλέξεις κάθετες ρίγες και μάλιστα να μην είναι πολύ χοντρές. Έτσι θα προσθέσεις μερικούς πόντους οπτικά και ταυτόχρονα θα μειώσεις και τυχόν όγκο σε σημεία που θες.

Ψηλόμεσα παντελόνια

Είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα και κατ’ επέκταση και όλο σου το κορμί. Τα ψηλόμεσα παντελόνια μπορούν να αναδείξουν τη μέση σου και να σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη.

Nude μυτερές γόβες

Γενικά, τα παπούτσια που έχουν μύτη μπροστά και λεπτά τακούνια κολακεύουν τα πόδια. Αν είναι και σε απόχρωση κοντά σε αυτή του δέρματός σου, τότε είναι ακόμα πιο κομψά και έχουν την δυνατότητα να σου χαρίσουν πόντους.

Μικροσκοπικές τσάντες

Είναι όλα θέμα αναλογιών στους συνδυασμούς, γι’ αυτό καλό είναι αν θες να δώσεις λίγο ύψος οπτικά στο στιλ σου να κρατάς μικρές τσάντες. Διάλεξέ τη με προσοχή όμως γιατί αν είναι πολύ μικρή αναλογικά με τον σωματότυπό σου, τότε μάλλον θα τονίσεις λάθος πράγματα και θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph