SHOPPING

Το μποτάκι που φοράνε όλες οι στιλάτες γυναίκες και πώς να το αποκτήσεις

Δεν θα σε κατηγορήσουμε αν πιστεύεις πως ένα κόκκινο μποτάκι είναι δύσκολο να φορεθεί, αλλά τα συγκεκριμένα παπούτσια γίνονται σιγά σιγά το παπούτσι-έκπληξη για τον φετινό χειμώνα. Είναι ένα trend που κερδίζει δημοσιότητα από τις καλύτερες bloggers και συναγωνίζεται τα loafers ως η επιλογή υπόδησης που έχει φωτογραφηθεί περισσότερο στα social media.

Από την Margaret Zhang και Lucy Williams μέχρι την Tamu McPherson, όλες φοράνε τα κατακόκκινα μποτάκια τους ξανά και ξανά, αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο ένα ζωηρό αξεσουάρ αλλά μια σοφή επένδυση. Η Lucy τα συνδυάζει με απλό πουλόβερ και τζιν -ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις ένα κλασσικό outfit για το Σαββατοκύριακο, θα έλεγε κανείς. Την ίδια στιγμή η Pandora Sykes διάλεξε να συνδυάσει τα δικά με χρυσό παντελόνι αποδεικνύοντας πως αυτές οι εκκεντρικές μπότες μπορούν να ταιριάξουν με τα πάντα.

Δεν πιστεύεις πως αυτές οι μπότες θα μπορούσαν να είναι και η απάντηση στο γιορτινό ντύσιμο; Σκέψου πως είναι μια καλή χριστουγεννιάτικη αναφορά χωρίς να πρέπει να είσαι ντυμένη σαν τον Άγιο Βασίλη. Δες παρακάτω πώς να τις συνδυάσεις και αγόρασε τις αγαπημένες μας της αγοράς.

 

 

 

Γυναικεία μποτάκια με κροκό σχέδιο και δέσιμο, 24,95 €

 

Γυναικεία μποτάκια ελαστικά, 39,95 €

 

EXE, 89,00€

 

TSAKIRIS MALLAS, 119,00€

 

CAPRICE, 99,00€

 

ΜΠΟΤΑΚΙΑ KΑΛΟΓΗΡΟΥ PRIVATE LABEL, €149,00

 

ΜΠΟΤΑΚΙΑ NINE WEST, €69,00

 

ΜΠΟΤΑΚΙΑ STUART WEITZMAN, €298,00

 

Office Alloy Stud Red Suede Ankle Boots, €113.33

 

Truffle Collection Contrast Heel Boot, €50.67