SHOPPING

Easter mood: 10 φορέματα για κάθε στιλ

Η άνοιξη μπορεί να είναι απολαυστική αλλά όσον αφορά στο ντύσιμο θα έχεις σίγουρα εντοπίσει μία δυσκολία. Αυτό που εννοώ είναι ότι συμβαίνει συχνά να μην ξέρεις τι να φορέσεις, αφού εκτός του ότι ο καιρός είναι απρόβλεπτος, η θερμοκρασία μπορεί να είναι διαφορετική το πρωί από το βράδυ. Κι επειδή το Πάσχα κοντεύει και πολλές αναζητάμε ένα φόρεμα γι' αυτές τις μέρες, σου έχω εδώ 10 διαφορετικές επιλογές για να διαλέξεις το φόρεμα της άνοιξης.

Βρες το ιδανικό φόρεμα ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στιλ και τις ανάγκες σου, αλλά και σύμφωνα με τον σωματότυπό σου και κάνε τη σωστή επιλογή. Καλό είναι επίσης να διαλέξεις ένα φόρεμα που θα μπορείς να το ξαναφορέσεις με άλλα αξεσουάρ, δηλαδή να προσαρμόζεται εύκολα και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:

Girly-romantic – Mini Embroidered Dress, Asos

Ένα φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις που είναι hot για την άνοιξη. Η δαντέλα το κάνει ρομαντικό ενώ η γραμμή του δίνει ένα girly κι ανάλαφρο ύφος που το κάνει κατάλληλο να φορεθεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά και με σανδάλια.

Chic lace – Wrap lace dress, Celestino

To wrap φόρεμα είναι πολύ χρήσιμο για την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου και θα σε βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη. Διάλεξε ένα σε μία ουδέτερη απόχρωση για να μπορείς εύκολα να το συνδυάζεις με αξεσουάρ και παπούτσια και να αλλάζεις το ύφος του outfit.

Floral combo – Shirt dress με ζώνη, H&M

Ιδανικό για σένα που θες κάτι διαφορετικό αλλά όχι υπερβολικό γι’ αυτές τις μέρες. Μπορεί να φορεθεί με ανοιξιάτικα booties, σανδάλια, εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες αλλά και stylish sneakers.

Classy lady – Μίνι φόρεμα Top Secret, Koolfly

Ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή και φωτεινό χρώμα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου φέτος και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να το αποκτήσεις. Διάλεξε το πορτοκαλί και συνδύασέ το με χρωματιστά παπούτσια για ένα color-blocking ή με nude για πιο ”ήρεμο” και κομψό αποτέλεσμα.

Geo-flora prints – Embroidered φόρεμα Monsoon

Φέτος τα floral prints παίρνουν γεωμετρικές διαστάσεις και ανανεώνουν το ανοιξιάτικο στιλ σου. Βρες το φόρεμα στην ιδανική γραμμή που κολακεύει το σώμα σου και κλέψε τις ενυπώσεις με ένα ιδιαίτερο pattern, όπως αυτό από τα Monsoon.

Metallic power – Midi φόρεμα, Pink Woman

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω από τη λίστα τα metallics. Τι πιο ευκολοφόρετο από ένα midi φόρεμα σε ίσια γραμμή και υπέροχο dusty pink χρώμα που μπορείς να βάλεις το πρωί με τα loafers αλλά και το βράδυ με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Cute girl – Καρό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Regalinas

Το καρό φέτος θα φορεθεί κι αν είσαι ήδη έτοιμη γι’ αυτό, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το χαριτωμένο, μίνι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και έναν φιόγκο που θα ανανεώσει άμεσα το στιλ σου.

Sportive chic – Φόρεμα δίχτυ με φόδρα, Toi-Moi

Το λευκό είναι πάντα επίκαιρο και την άνοιξη ακόμα περισσότερο. Επομένως, καλό θα είναι να έχεις ένα λευκό φόρεμα σε λευκό που θα μπορείς να σε βγάλει ασπροπρόσωπη για πολλές περιστάσεις. Αυτό το strap dress από δίχτυ είναι κομψό και ταυτόχρονα stylish για να μπορείς να το προσαρμόζεις ανάλογα με τις στιλιστικές σου απαιτήσεις κάθε φορά.

Ruffles mania – Κοντό φόρεμα με βολάν στα μανίκια, Zara

To κίτρινο είναι το απόλυτα φωτεινό χρώμα για την εποχή και ειδικά αν είσαι μελαχρινή πρέπει να το τολμήσεις. Διάλεξε ένα με stylish λεπτομέρειες, όπως αυτό με τα frilled μανίκια και κάνε τη διαφορά. Φόρεσέ το με χρυσά αξεσουάρ για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα, ενώ συνδύασέ το με τα sneakers σου και ίσως ένα φουλάρι για ένα casual look.

Cocktail time – Floral φόρεμα σε Α γραμμή ZicZac

Ένα φόρεμα που κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα έχει ρετρό επιρροές και θηλυκό κόψιμο στο ντεκολτέ. Ένα floral cocktail φόρεμα είναι ό,τι χρειάζεσαι για την εποχή αφού μπορείς το φορέσεις με ένα κοντό ζακετάκι ή σακάκι αλλά και με μία εσάρπα, πάντα ανάλογα την περίσταση αλλά και το στιλ που θες.