SHOPPING

10 πράγματα που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις από τα Zara

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ μάλλον έχεις ήδη μία λίστα γραπτή ή στο μυαλό σου σχετικά με το τι θες να αγοράσεις αυτή τη σεζόν. Συνήθως σκέφτεσαι πρακτικά αλλά κατά τη γνώμη μου, όταν έχεις μπροστά σου μία μεγάλη περίοδο εκπτώσεων δύο είναι οι τρόποι που πρέπει να δράσεις.

Ο πρώτος έχει να κάνει με ανάγκες και κενά που έχει η ντουλάπα σου και θες να τα καλύψεις. Ένα παλτό, ένα τζιν, παπούτσια ή μία καλή τσάντα. Ο άλλος έχει να κάνει με πράγματα που είναι στη μόδα, τα έχεις εντοπίσεις, τα έχεις ζηλέψει, τα έχεις ήδη συνδυάσει και φανταστεί στο street style σου αλλά δεν τους είχες δώσει προτεραιότητα μέχρι τώρα και μάλλον ήρθε η σειρά τους. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, στα Zara θα βρεις αυτό που θες, εγώ σου ετοίμασα μία μικρή λίστα με 10 πράγματα που αξίζουν την προσοχή σου και πιθανότατα τα χρήματά σου.

#1 Faux γούνινο παλτό – 49.99€

Ένα γούνινο παλτό είναι πάντα χρήσιμο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Και αυτή τη σεζόν μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο ιδιαίτερο όπως αυτό το ροζ.

#2 Embroidered δερμάτινη φούστα – 29.99€

Μία πολύ δυνατή τάση που φαίνεται να παραμένει και θα χρειαστεί να την έχεις στην ντουλάπα σου.

#3 Printed blazer – 25.99€

Οι εκπτώσεις σου δίνουν την ευκαιρία να συμπληρώσεις τη συλλογή σου με κομμάτια που σου αρέσουν αλλά δεν τα τολμάς εύκολα.

#4 Παστέλ, τζιν παντελόνι – 19.99€

Ένα τζιν παντελόνι σε παστέλ απόχρωση θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σου αλλά και το καθημερινό σου street style.

#5 Oversized, crochet πουλόβερ – 19.99€

Τα πουλόβερ και κυρίως τα oversized φαίνεται ότι δεν είναι ποτέ αρκετά αυτή τη σεζόν. Επομένως, ένα ακόμα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

#6 Κόκκινο, τζιν μπουφάν – 29.99€

Το τζιν μπουφάν έχει επανέλθει και αυτή η περίοδος είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα με έντονο χρώμα.

#7 Over-the-knee μπότες – 19.99€

Αν δεν έχεις ακόμα over-the-knee μπότες στη συλλογή σου, τότε αυτές είναι μία πολύ καλή ευκαιρία.

#8 Καρό φόρεμα – 35.99€

Το καρό αποτελεί ένα από τα πιο hot prints της σεζόν. Ωστόσο, κάθε χρόνο έχει θέση στην ντουλάπα σου, άρα μην το φοβηθείς ακόμα και σε φόρεμα.

#9 Τσαντάκι – 22.99€

Τα μικροσκοπικά τσαντάκια θα κάνουν πιο ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο το στιλ σου, γι’ αυτό μην τα αμελήσεις αυτή τη σεζόν.

#10 Quilted κασκόλ – 19.99€

Μία τάση που έχεις δει στο street style και ίσως θες να δοκιμάσεις. Ένα quilted κασκόλ, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους (όπως να το ρίξεις απλά στον ένα ώμο) θα δώσει στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph