ΜΟΔΑ

Dent’elle: Κυνήγι κοχυλιών σε δαντελένιες ακτές

Από την πρώτη στιγμή την αγαπήσαμε. Η Μαρία Γουλιώτη είναι η δημιουργός του brand Dent'elle και τα τελευταία δύο χρόνια μας χαρίζει κομμάτια ταξιδιάρικα με έμπνευση από δαντέλα.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή θα σας ξετρελάνει. Αέρινα μακριά φορέματα με πτυχώσεις, κοντά με σε άλφα γραμμή, εντυπωσιακές πλάτες, ψηλόμεσα παντελόνι που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και φυσικά ρομαντικά μαγιό.

”Πάντα μου άρεσαν τα κοχύλια, ο τρόπος που τα αναζητάς στις παραλίες, η χαρά και η ομορφιά που σου προσφέρουν μόλις τα δεις.

Η ικανοποίηση σου μόλις βρεις το πιο ξεχωριστό, εκείνο που σου κλέβει την καρδιά. Αυτά τα κοχύλια με οδήγησαν να δημιουργήσω την καλοκαιρινή συλλογή.

Όλα τα δαντελένια κομμάτια και ένα κοχύλι. Η s/s ’15 seashell collection αποτελείται από παστέλ χρωματισμούς και κυρίως μονοχρωμίες που αντικατοπτρίζουν την ηρεμία, την αθωότητα και τον ρομαντισμό που μας χαρίζει κάθε καλοκαίρι.

Η δαντέλα είναι πάντα το κύριο στοιχείο των ρούχων μας και δεν λείπει από κανένα κομμάτι σε συνδυασμό πάντα με αέρινα υφάσματα.”

Με δαντελένια αγάπη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus μαγιό