ΜΑΓΙΟ

Οι τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2016

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη Μαρτίου και οι καιρικές συνθήκες να μην προβλέπουν σκέψεις περί παραλίας και νησιώτικων νερών αλλά εμείς δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε ατελείωτες ώρες στην παραλία και φυσικά τα trends για τα μαγιό της φετινής χρονιάς.

Για το 2016 και ευτυχώς για εμάς που απέχουμε απ’ ό,τι έχει να κάνει με γυμναστήριο τα μαγιό είναι λίγο λιγότερο αποκαλυπτικά απ’ τις προηγούμενες χρονιές, με vintage χαρακτήρα, αφήνοντας μερικά σημεία απλά στη φαντασία.

Balconette

 

Κανένας φόβος μην φύγει ή γλιστρήσει κάτι από τη θέση του καθώς το συγκεκριμένο είδος προσφέρει απόλυτη σταθερότητα έτσι ώστε όλα να μένουν εκεί που πρέπει. Plus, δίνει μία retro αίσθηση και συνδυάζεται τέλεια με ψηλόμεσο μαγιό για από κάτω (μην το φοβάστε).

Strapless One-piece

 

Παραμένοντας στο retro mood, τα ολόσωμα μαγιό έχουν τη τιμητική τους και αυτή τη χρονιά με ένα ελαφριά πιο fashionable twist. Προτιμήστε μονόχρωμα σε παστέλ αποχρώσεις ή φλοράλ.

Cut outs

 

Ένα άλλο twist που παίρνουν τα ολόσωμα για τη φετινή χρονιά είναι τα κοψίματα. Μερικά κοψίματα στα σωστά σημεία δίνουν μία sexy αίσθηση χωρίς να είναι υπερβολικά.

High-neck

 

To 70s trend έκανε την είσοδό του και στα μαγιό για φέτος και το συγκεκριμένο bikini top είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες που έχουν βαρεθεί το όλο θέμα του μπούστου.

One  shoulder

Υπάρχει κάτι τόσο κολακευτικό και ρομαντικό στο να φαίνεται μόνο ο ένας ώμος. Διαλέξτε κάτι με patterns και συνδυάστε με mini φούστα όταν θα πίνετε το ποτό σας στη παραλία.

Sporty

 

Ευτυχώς το όλο αθλητικό trend είναι ακόμα εδώ και είναι ότι πιο άνετο θα μπορούσε να υπάρχει, ειδικά στα μαγιό. Επίσης, οι πιθανότητες ..κάτι να ‘ξεφύγει’ όσο κάνεις μακροβούτι είναι μηδαμινές αφού το μαγιό σου θα είναι σχεδιασμένο για κίνηση.