STREET STYLE

Τα 5 denim trends που πρέπει να δοκιμάσεις το φθινόπωρο

Βρισκόμαστε στην εκπνοή του καλοκαιριού και ένα πράγμα που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση είναι η αναγκαία σχεδόν ανανέωση του στιλ σου. Επιστρέφοντας από τις διακοπές, το mood αλλάζει και μαζί του οι επιλογές σου στα ρούχα. Ειδικά αν πρέπει να γυρίσεις στο γραφείο, τότε τα ρούχα σου καλό είναι να αρχίσουν να εναρμονίζονται με τη νέα, φθινοπωρινή σεζόν.

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα denim trends, τα τζιν παντελόνια και τις φούστες που καλό είναι να έχεις στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, όχι μόνο για να είσαι in-fashion αλλά και για να έχεις μία ευκολία στους συνδυασμούς κι ένα άψογο everyday look.

Εδώ θα βρεις τα 5 βασικά trends που θα σε κατευθύνουν για το τι πρέπει να επαναφέρεις από την ήδη υπάρχουσα συλλογή σου και σε τι πρέπει να επενδύσεις.

Χρωματιστό denim παντελόνι

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο στου συνδυασμούς, αλλά τα catwalks κάνουν τις προτάσεις τους και δε θα δυσκολευτείς πολύ.

Cropped denim παντελόνι

Θα το δεις και φέτος να γεμίζει τους δρόμους και να φοριέται με sneakers, με pumps, με μποτάκια και με όποιο στιλ παπουτσιού μπορείς να φανταστείς. Σε ίσια γραμμή ή skinny, το cropped τζιν παντελόνι θα γίνει το key item της ντουλάπας σου κι αυτό το φθινόπωρο.

High-waisted denim παντελόνι

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Τα ψηλόμεσα τζιν με το boyfirend στιλ είναι ό,τι πιο άνετο μπορείς να δοκιμάσεις. Μαζί με το t-shirt σου ή το φούτερ αργότερα θα σου χαρίσουν ένα urban style.

Denim φόρεμα

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα denim φόρεμα στην ντουλάπα σου. Να είσαι σίγουρη ότι το φθινόπωρο θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Denim φούστα

Κοντή ή μακριά, η denim φούστα έχει κάνει δυναμικό come back και το φθινόπωρο θα είναι πολλές φορές το κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν θες ένα πιο fresh και sexy αποτέλεσμα, τότε διάλεξε την κοντή φούστα, την οποία μπορείς να φορέσεις και με ένα oversized πουκάμισο. Αλλιώς, διάλεξε την midi και φόρεσέ τη με ένα crop top ή με ένα t-shirt που θα βάλεις από μέσα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide