STREET STYLE

4 τρόποι για να φορέσεις τη mini φούστα στο νησί ή στην πόλη

Είχαμε καιρό να ασχοληθούμε με την mini φούστα, αφού υπήρχε αυτή η μανία με τις midi και μετά με τις maxi. Από την χειμερινή κιόλας σεζόν όμως, η mini φούστα άρχισε και πάλι τις εμφανίσεις της στο street style, και σταδιακά άρχισαν να πληθαίνουν. Το καλοκαίρι, που έτσι κι αλλιώς ενδείκνυται για mini φούστα, αυτή η τάση άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι εκδοχές της πολλές, όπως και οι πιθανοί συνδυασμοί για να φέρεις τη mini φούστα στα μέτρα σου.

Τζιν, wrap, με prints ή κουμπιά, η mini φούστα θα βγει από την ντουλάπα, θα κλέψει πινελιές από τα ’90s και θα σε πείσει να την λάβεις ξανά σοβαρά κατά νου. Και επειδή λίγη έμπνευση για τα outfits που θα την χρησιμοποιήσεις και μερικά styling tips ποτέ δε βλάπτουν, θα τα βρεις παρακάτω.

Το νησί είναι το ιδανικό μέρος για να φορέσεις την boho mini φούστα σου. Με ένα λευκό top ή το πουκάμισό σου θα δείχνεις άψογη.

Ένας συνδυασμός που μπορεί να σου θυμίσει τα ’90s είναι αυτός με τη mini φούστα και ένα strappy top. Είναι safe συνδυασμός και μπορείς να τον κάνεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, αλλάζοντας τα παπούτσια και τα λοιπά αξεσουάρ.

Η wrap mini skirt είναι μία εκδοχή που φέτος έχει πιάσει αρκετό χώρο στο street style. Είναι κομψή και ταυτόχρονα δείχνει τόσο στιλάτη ακόμα και ένα απλό t-shirt.

H button-up mini φούστα είναι ίσως ένα κομμάτι που έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, αφού πρόκειται για ένα hot trend της σεζόν. Συνήθως είναι ψηλόμεση, γι’ αυτό συνδύασέ τη με ένα crop top και θα έχεις ένα cool-urban αποτέλεσμα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage