SHOPPING

Shopping guide: 7 μαύρα φορέματα κάτω των 50 ευρώ

Ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Οι περισσότερες έχουν πάνω από ένα στη συλλογή τους, αλλά ποτέ δεν απορρίπτουν την ιδέα για ένα ακόμα. Και πολύ καλά κάνουν, αφού είναι ένα fashion item που σε βγάζει συχνά από τη δύσκολη θέση, είναι εύκολο να το συνδυάσεις με παπούτσια και αξεσουάρ, ανάλογα την περίσταση και αναδεικνύει τη σιλουέτα – πάντα με την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει σωστή αγορά. Αν πιστεύεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις μία ανανέωση στην ντουλάπα σου όσον αφορά στα μαύρα φορέματα ή απλά σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα ακόμα για να έχεις πάντα μία δεύτερη και safe επιλογή για τα γιορτινά looks, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Εδώ, θα βρεις συγκεντρωμένα μερικά από τα πιο basic φορέματα της αγοράς, που καλύπτουν κάθε γούστο, ανάγκη και σιλουέτα και κανένα τους δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ.

Μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια στα μανίκια, H&M – 24,99€

Ένα cute φόρεμα για τις πιο girly εμφανίσεις σου.

Off-shoulder, μαύρο φόρεμα, Helmi – 49,90€

Θυληκό και minimal, έτοιμο να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μακρυμάνικο, μαύρο φόρεμα, Funky Buddha – 39,90€

Ένα απλό mini φόρεμα που μπορείς να βάλεις με τις over-the-knee μπότες σου ή με τα brogues για να καλύψεις όλες τις περιπτώσεις.

Μαύρο φόρεμα με faux γούνινη λεπτομέρεια στα μανίκια, Zara – 17.95€

Ένα φόρεμα που από μόνο του κάνει τη διαφορά και μπορεί να σταθεί στο office look αλλά και σε πιο επίσημη περίσταση.

Mini, μαύρο φόρεμα τύπου blazer, Asos – 37.84€

Μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν είναι το φόρεμα τύπο blazer που μπορείς να φορέσεις με μπότες, μποτάκια αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες.

Στενό, μαύρο φόρεμα, My Tiffany – 44.50€

Κλασική γραμμή με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο πλάι για να χαρίσεις μία πιο sexy αλλά διακριτική πινελιά στο look.

Sequined, μαύρο φόρεμα, Celestino – 44.95€

Ένα από τα must have φορέματα της σεζόν είναι το sequined. Κι αν φοβάσαι ότι θα το φορέσεις μία φορά και μετά θα το κλείσεις στην ντουλάπα σου, τότε θυμήσου ότι μπορείς να το φορέσεις με ένα oversized πουλόβερ και τις μπότες σου, χαρίζοντάς του μία cool & casual οπτική.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestreetpie