FLORAL

Το απαραίτητο ρούχο για την ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη σημαίνει αλλαγή ή καλύτερα ανανέωση κι αυτό προφανώς μεταφράζεται και στο στιλ σου. Το έντονο χρώμα και τα prints που κυριαρχούν στα trends θα σε βοηθήσουν πολύ να δώσεις στα everyday outfits σου ανοιξιάτικες πινελιές ενώ το street style σου έχει ένα σωρό ιδέες για διαφορετικούς συνδυασμούς.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να έχει η ντουλάπα σου είναι ένα floral φόρεμα. Σε όποιο μήκος και στιλ θες, ένα εμπριμέ φόρεμα με λουλούδια θα σε συνοδεύσει εύκολα στο office look, θα σου φανεί χρήσιμο στις βόλτες του σαββατοκύριακου, ενώ πολύ εύκολα θα το συνδυάσεις για μία πιο βραδινή cool εμφάνιση.

Χάρη στις fashionistas, το floral φόρεμα έχει γίνει σχεδόν passepartout κομμάτι της ντουλάπας. Φοριέται με τη ζακέτα σου ή το leather jacket, τα sneakers ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και δείχνει άψογο από το πρωί ως το βράδυ. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ, αλλά και στο σωματότυπό σου και μπορείς να κάνεις την αρχή με ένα από τα παρακάτω floral φορέματα.

Floral shirt dress, Η&Μ

Ένα μακρυμάνικο φόρεμα με μονόχρωμα λουλούδια για εσένα που θες ένα κομψό ανοιξιάτικο στιλ αλλά όχι στιλιζαρισμένο. Δοκίμασέ το ακόμα και ένα ζευγάρι sock boots για ένα outfIt ιδανικό για την εποχή.

Floral, mini φόρεμα, attrattivo

Ανάλαφρο, girly και παιχνιδιάρικο, αυτό το φόρεμα είναι έτοιμο να φέρει την άνοιξη στο στιλ σου.

Floral bodycon midi dress, Marks & Spencer

Με sexy γραμμή και ρομαντικά λουλούδια, αυτό το φόρεμα είναι ικανό να σε συνοδεύσει ακόμα και σε μία πιο επίσημη περίσταση.

Floral midi φόρεμα, Bershka

Ένα φόρεμα με μία πιο cool διάθεση, χωρίς να χάνει καθόλου τη φρεσκάδα που απαιτεί αυτή η εποχή και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές.

Floral, midi φόρεμα, Asos

Με έναν vintage αέρα, αυτό το φόρεμα θα χαρίσει μία country αισθητική στο στιλ σου, ειδικά να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κλασσικά ankle-strap heels.

Κρουαζέ, floral, mini φόρεμα, Mango

Κρουάζε, μίνι φόρεμα με λουλούδια για να φορέσεις με τα λευκά snekaers σου τώρα αλλά και με τα σανδάλια ή τις εσπαντρίγιες σου αργότερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph