STYLING TIPS

5 τρόποι για ένα πετυχημένο layering με τα κοσμήματα στο λαιμό

Τα αξεσουάρ είναι, χωρίς αμφιβολία, ικανά να απογειώσουν ένα outfit. Μπορούν να αναδείξουν στοιχεία του προσωπικού σου στιλ και να κάνουν το look σου κατάλληλο για κάθε περίσταση. Ειδικά φέτος, τα κοσμήματα που είναι ίσως τα πιο χρήσιμα από τα αξεσουάρ σου, έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι του styling και μάλιστα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, το layering.

Θα θυμάσαι το arm party ή το αντίστοιχο με τα πολλά δαχτυλίδια που τους καλοκαιρινούς μήνες επανέρχονται στο προσκήνιο. Ωστόσο, τα pendants και τα κολιέ δεν μένουν πίσω. Αυτή τη σεζόν έχουν το δικό τους ρόλο στα outfits και πολλές fashionistas έχουν να σου προτείνουν πολύ stylish ιδέες για να μπορείς να κάνεις κι εσύ layering με τα κοσμήματα στο λαιμό σου, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια και πάντα σύμφωνα με το προσωπικό σου στιλ.

Εδώ θα δούμε πώς τα pendants και τα διακριτικά κολιέ μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν μαζί τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία. Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω για να πάρεις έμπνευση και χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα μοναδικό layering.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Το κλασικό layering με δύο pendants σε διαφορετικά μήκη ταιριάζει σε όλα τα στιλ.

Για ένα κομψό αποτέλεσμα, φόρεσε ένα pendant μαζί με διάφορες αλυσίδες.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Αν θες να δώσεις bohemian πινελιές στο layering, τότε μπορείς να ξεπεράσεις τα 3 pendants κατά πολύ.

Φόρεσε μαζί ένα κοντό κι ένα μακρύ pendant για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Τα τσόκερ μπορούν να δώσουν ένα διαφορετικό στιλ στο αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage