ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Mad VMA 2018: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς

Αν και καιρός δεν συνηγορούσε, η διάθεση στα φετινά Mad VMA ήταν στα ύψη. Η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό γήπεδο του Taw Kwon Do ήταν καλοκαιρινή, οι celebrities ήταν γεμάτη λάμψη, ενώ η σκηνή ήταν πάντα γεμάτη, αφού πάνω από 30 καλλιτέχνες ανέβηκαν πάνω και έδωσαν το ρυθμό στην πιο μουσική βραδιά της χρονιάς. Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν εκεί για μία ακόμα φορά, υποδεχόμενος όλους όσους πήραν μέρος σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό show, που συμβαίνει φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά. Όσοι τραγούδησαν και χόρεψαν, όσοι βραβεύτηκαν και βράβευσαν αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν μουσική και show αλλά και να στηρίξουν τους φίλους τους, πριν απ' όλα έκαναν ένα πέρασμα από το κόκκινο χαλί. 

Από τις 20.00 περίπου και μετά, το κόκκινο χαλί που είχε στηθεί στην είσοδο του χώρου, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Εντυπωσιακά φορέματα, λάμψη, statement εμφανίσεις ήταν μόνο τα βασικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να έχεις μία γενική εικόνα σχετικά με τα red carpet looks των φετινών Mad VMA 2018 by Coca-Cola and McDonald’s. H stylish Μαίρη Συνατσάκη, η Τάμτα που μας άφησε άφωνους, η Κατερίνα Στικούδη με την πιο sophisticated εμφάνισή της και η Yvonne Bosnjak με ένα κοστούμι από τη δική της συλλογή γεμάτο strasses είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που θα δεις παρακάτω και φυσικά δεν μπορούν να σου περάσουν απαρατήρητες.

Μαίρη Συνατσάκη

NDP Photos

 NDP Photos

Η όμορφη Mairiboo φόρεσε ένα mini φόρεμα Yvonne Bosnjak με strass και από πάνω ένα φούξια, ημιδιάφανο πανωφόρι με μια pvc επίσης διάφανη ζώνη να το κρατά ανοιχτό. Οι αστραφτερές γόβες της ήταν Christian Louboutin και ολοκλήρωσαν το outfit της που ήταν ομολογουμένως ένα από τα πιο ωραία της βραδιάς.

Τάμτα

NDP Photos

NDP Photos

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα vintage Versace φόρεμα που σύμφωνα με πληροφορίες δανείστηκε από τη συλλογή της Μαριάννας Λάτση. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και η Τάμτα για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να φορέσει τα πάντα και μάλιστα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Κατερίνα Στικούδη

NDP Photos

 NDP Photos

Την Κατερίνα Στικούδη σίγουρα δεν περιμέναμε να τη δούμε έτσι στα Mad Awards. Ωστόσο, μας άρεσε που έκανε μία αλλαγή στο look της, δίνοντας ένα πιο elegant αλλά εντυπωσιακό touch με το κίτρινο φόρεμα Costarellos που έκανε όλα τα βλέμματα να μείνουν πάνω της. Τα σκουλαρίκια της ήταν Danelian και ουσιαστικά ήταν αυτά που έδωσαν την απαραίτητη glam πινελιά σε μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις της.

Yvonne Bosnjak

 

Μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε η όμορφη Yvonne Bosnjak, η οποία προφανώς φόρεσε σύνολο από την προσωπική της συλλογή και το αποθέωσε. Το γεμάτο strass κοστούμι της ήταν πραγματικά αυτό που ήθελες να δεις σε ένα κόκκινο χαλί, όπως αυτό των Mad Awards.

Ελένη Φουρέιρα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η Ελένη Φουρέιρα που εχθές κράτησε ένα ακόμα Mad βραβείο στα χέρια της, άλλαξε πολλές φορές. Εδώ με ένα blazer γεμάτο strass φορεμένο σαν φόρεμα που ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι διάφανα booties μας θύμισε ότι ξέρει καλά να χρησιμοποιεί το στιλ της για να τραβά τα βλέμματα.

Αθηνά Οικονομάκου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

H Αθηνά Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της επανέρχεται με τις λαμπερές τις εμφανίσες. Για το χθεσινό κόκκινο χαλί διάλεξε ένα mini φόρεμα Celia Kritharioti που συνδύασε με metallic πέδιλα και προφανώς δεν γινόταν να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις.

Demy

NDP Photos

NDP Photos

Η γλυκιά Demy ντύθηκε στα λευκά για να κάνει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, με ένα outfit του fashion designer Lukas Alifragis. Το βέβαιο είναι ότι την έχουμε δει με πολύ πιο ωραία outfits, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μας άρεσε καθόλου. Εξάλλου, το natural beauty look και το χαμόγελό της δεν μπορούν παρά να σε κερδίσουν.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

NDP Photos

NDP Photos

BSB φόρεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το κόκκινο χαλί αλλά σίγουρα δεν ήταν μέσα σε αυτές που μας έκαναν να χαζψουμε. Κάτι από τα παλαιά μας θύμισε, κάπου έχουμε ξαναδεί ένα παρόμοιο outfit. Το σίγουρο είναι ότι μπορούσε πολύ καλύτερα, αφού με αυτή της την εμφάνιση λίγο βαρεθήκαμε.

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου

NDP Photos

NDP Photos

Ένα από τα λίγα ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν παρέα στο κόκκινο χαλί ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Εκείνος, όπως μας έχει συνηθίσει έκανε μία trendy εμφάνιση με τα γωνστά twists ενώ η Σίσσυ φόρεσε ένα φόρεμα Nidodileda που άρμοζε στην περίσταση και ήταν πολύ ενημερωμένο αναφορικά με τα trends της σεζόν.

Ελένη Τσολάκη

NDP Photo Agency

NDP Photos

Ένα sparkling rainbow φόρεμα Libelloula φόεσε η Ελένη Τσολάκη, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα και έδωσε μία αίσθηση από καλοκαίρι στο κόκκινο χαλί.

Κατερίνα Καινούριου

NDP Photo Agency

NDP Photos

Ένα ασπρόμαυρο outfit των MI-RO φόρεσε η Κατερίνα Καινούριου, κάνοντας μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις που την έχουμε δει. Το λευκό top με το βαθύ ντεκολτέ και την μπάκσα που κατέληγε στο μάκρος του παντελονιού και το μαύρο παντελόνι δεν είναι σίγουρα κατι που χαρακτηρίζει το στιλ της, αλλά μας άρεσε που τόλμησε αυτή την αλλαγή.

Ελένη Βουλγαράκη – Ιλένια Ουίλιαμς

NDP Photos

NDP Photos

Δύο κορίτσια που έδωσαν μία νεανική πινελιά στο κόκκινο χαλί. Η Ελένη Βουλγαράκηφόρεσε ένα metallic φόρεμα με φούξια καλσόν και γόβες στο ίδιο χρώμα, ενώ η Iλένια Ουίλιαμς διάλεξε ένα μαύρο mini φόεμα με μία λευκή διαφάνεια από πάνω For Love And Lemons, το οποία ολοκλήρωσε με διάφανα booties Gianvitto Rossi.

Ραμόνα Βλαντή

NDP Photo Agency

NDP Photos

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε μία από τις πιο ενδαιφέρουσες εμφανίσεις της βραδιάς με μια δημιουργία του κυρπιακού σχεδιαστικού δίδυμου Natargerogriou, ενώ το beauty look από την Ελένη Χριστοπούλου ήταν αυτό που ολοκλήρωσε το red carpet look της.

Σάσα Σταμάτη

NDP Photo Agency

NDP Photos

Για ακόμα μία φορά, η Σάσα Σταμάτη φόρεσε ένα mini one shoulder off, sequined φόρεμα Celia Kritharioti, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κίτρινα πέδιλα. Δεν δαιφροεποιήθηκε καθόλου από τις εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν όσο λαμπερό χρειαζόταν για την περίσταση.

Έλενα Τσαγκαρινού

NDP Photos

NDP Photos

Με ένα ασύμμετρο, printed φόρεμα Sotiris Georgiou εμφανίστηκε η Έλενα Τσαγκρινού στο κόκκινο χαλί. Ένα look από το οποίο έλειπε η λάμψη παρά το glowy makeup της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mairiboo