CELEBRITY STYLE

Η Margot Robbie σου θυμίζει ότι το jumpsuit φοριέται και το χειμώνα

Η Margot Robbie απασχολεί πάντα όταν επιλέγει να εμφανιστεί δημόσια. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αφήνουν θετικές εντυπώσεις με την ίδια να κλέβει την παράσταση με το απίστευτα όμορφο πρόσωπό της.

Αλλά και έξω από το red carpet φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, η όμορφη ηθοποιός φόρεσε μαύρη, strapless φόρμα με λευκά εξώραφα στο πάνω μέρος που ήταν διακοσμημένο με δύο μεγάλους φιόγκους από τον Derek Lam.

 

Κομψό και minimal, αυτό το outfit έχει όση επισημότητα χρειάζεται για να σταθεί σε μία ανάλογη περίσταση χωρίς να γίνεται φλύαρο ή υπερβολικό. Ίσως το δοκιμάσεις σε ένα από τα party looks των γιορτών και να παίξεις με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα για να δώσεις το ύφος που θες. Μαζί με το κόκκινο κραγιόν σου θα είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση.

Το καλύτερο όμως, με ένα τέτοιο κομμάτι είναι ότι μετά τις γιορτές δεν θα κλειδωθεί στην ντουλάπα σου, αφού φοριέται άνετα και σε βραδινές εξόδους που χρειάζεσαι πιο ”ήρεμο” outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP