CELEBRITY STYLE

Τώρα, αλήθεια, είναι αυτός ο νέος τρόπος που θα φοράμε τα μπικίνι;

Από τη στιγμή που κάθε εμφάνιση της οικογένειας Kardashian, γίνεται κατά 99 τοις εκατό, το επόμενο fashion trend, δεν μπορώ να πω πως δεν ανησυχώ μετά από την τελευταία εμφάνιση της Kourtney με μαγιό.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, το Καρντασέικο πήγε μια ταπεινή εκδρομούλα στο Μεξικό και, όπως ήταν φυσικό, πολλές φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους, γέμισαν το διαδίκτυο.

Χαζεύοντας όλους εκείνους τους λογαριασμούς που τροφοδοτούν τα μάτια μας με υλικό από τις Kardashians, αρχικά στάθηκα στο φανταστικό, Dior μπικίνι της Kim.

KKW @kimkardashian #mrswest #kimkardashian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@allkimkwest) στις

Στη συνέχεια, βέβαια, η Kourtney ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Όχι με το κατά τα άλλα απλό κόκκινο μπικίνι της, αλλά με τον τρόπο που είχε φορέσει το πάνω μέρος του. Είναι κάτι που δε θα προσέξεις με την πρώτη, αλλά δες λίγο καλύτερα.

#getaway #mexico #kourtneykardashian #bikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Love (@kourtney4351) στις

 

Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως ήταν κάποιο ατύχημα – σε όλες μας έχει συμβεί – μέχρι που, μετά από ενδελεχή μελέτη, μάλλον καταλήγουμε πως επρόκειτο για μια απόλυτα συνειδητή στιλιστική επιλογή της Kourt, αφού ποζάρει άνετα χωρίς καμία διάθεση να διορθώσει το μαγιό της.

KOURTNEY MARY KARDASHIAN #kourtneykardashian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Lovely (@kourtneylovely) στις

 

Στη συνέχεια, είδαμε και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του brand των μαγιό, οι οποίες δεν προτείνουν κάτι διαφορετικό.

LA PREMIERE SET ON @gabriella_brooks #basicswim #basicswimclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BASIC SWIM (@basicswim) στις

 

Τι να πω, καλή τύχη με αυτό το trend στην παραλία.