CELEBRITY STYLE

Οι αδερφές Kardashian με red carpet looks που πρέπει να δεις

Κάθε εμφάνιση της Kim Kardashian συνοδεύεται από ένα κύμα σχολιασμών και σχετικά με το τι φόρεσε, ποιο χτένισμα διάλεξε και τι νέο έχει να μας δείξει στο μακιγιάζ. Ωστόσο, η Kim δεν είναι η μόνη από την οικογένεια Kardashian που τραβά τα βλέμματα και προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Τουλάχιστον η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση, αποδεικνύει ότι τόσο η Kim όσο και η Kourtney ξέρουν καλά πώς να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

© Getty Images / Ideal Image

Οι δύο αδερφές, λοιπόν, βρέθηκαν στο Hollywood και συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ”The Promise”. Περπάτησαν το κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκαν μαζί με monochromatic outfits.

© Getty Images / Ideal Image

Η Kim Kardashian διάλεξε ένα μακρύ, sleeveless φόρεμα σε gold απόχρωση, Gianni Versace Couture, το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα για να αφήσουν το φόρεμα να λάμψη. Όσο για το beauty look, η Kim δε διαφοροποιήθηκε από τις κλασσικές επιλογές που την έχεις συνηθίσει. Έτσι ολοκλήρωσε το look με ένα ολόισιο μακρύ καρέ και fresh makeup σε απόλυτα γήινες αποχρώσεις.

© Getty Images / Ideal Image

Η ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή της Kourtney έκανε μία total black εμφάνιση, επιλέγοντας ένα chic androgynous look για να το red carpet. Διάλεξε ένα κοστούμι με cigarette pants και σακάκι σε μαύρο χρώμα κι ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες γόβες. Στο beauty look, όπως η αδερφή της αρκέστηκε σε ένα hairstyle με ανάλαφρο σπάσιμο στα μαλλιά και πλαϊνή χωρίστρα,  ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε επίσης natural αποχρώσεις.

 

κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image