STYLE

4 απλά σύνολα για το γραφείο

​Δεν υπάρχει λόγος να ντύνεσαι στο γραφείο με ρούχα που δε σε εκφράζουν. Εμείς προτείνουμε casual αλλά και πιο κλασικά σύνολα, ανάλογα με το ύφος που απαιτεί η δουλειά σου, για να είσαι πάντα κομψή​,​ άνετη και με στιλ​. Βασικό είναι πως μπορείς να τα φορέσεις μέχρι και στη βραδινή σου βόλτα για ένα ποτάκι, μετά το γραφείο.​

Βασικό κομμάτι: Λευκό παντελόνι

Αν σου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις τότε σκέψου το λευκό σου παντελόνι. Συνδύασέ το με μπεζ. Ένα κλασικό ”πάντρεμα” που χαρίζει φινέτσα και κάνει το σύνολο σου θηλυκό και σικάτο.

Βασικό κομμάτι: Φαρδύ παντελόνι

Αν σου αρέσουν τα φαρδιά παντελόνια και γενικά το πιο αντρικό στιλ, μη φοβηθείς να τα δοκιμάσεις και στο γραφείο. Για μια θηλυκή πινελιά φόρεσε ένα τοπ με λεπτομέρειες.

Βασικό κομμάτι: Τζιν

Το τζιν είναι πάντα μια καλή ιδέα για να το φορέσεις ακόμα και στο γραφείο. Ο σωστός συνδυασμός όμως είναι το παν για να απογειώσει το στιλ σου. Τι καλύτερο λοιπόν από το κλασικό λευκό πουκάμισο με ένα σακάκι.

Βασικό κομμάτι: Φούστα

Φούστα, μια κλασική επιλογή. Για να της δώσεις μια πιο χαλαρή διάθεση συνδύασε την με ένα χαλαρό πουλόβερ και με ίσια παπούτσια ή έστω με λίγο τακούνι.