TECH

7 φοβερά χρήσιμα Google Apps που δεν είχες ιδέα ότι υπάρχουν

Το Google είναι κάτι που πιθανότατα χρησιμοποιείς καθημερινά, αλλά μάλλον δεν γνωρίζεις όλες τις εκπλήξεις που σου κρύβει. Μη νιώθεις όμως άσχημα γιατί εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν γνωρίζουν τις πραγματικές του δυνάμεις σε όλο τους το εύρος. Εμείς θα σου δώσουμε μια μικρή γεύση με επτά εφαρμογές της google που μάλλον δεν ήξερες ότι υπάρχουν, αλλά μπορεί να χρειάζεσαι και σχεδόν καθημερινά.

Gmailify

Ουσιαστικά μετατρέπεις όλους τους λογαριασμούς των email σου, σε gmail.com. Έτσι δε χρειάζεται να κάνεις συνέχεια login σε διαφορετική πλατφόρμα και τα έχεις όλα μαζί.

Ο Μελετητής

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πιο επιστημονικό, λόγιο και εξεζητημένο google search, το οποίο σου φέρνει αποτελέσματα που προέρχονται μόνο από εγχειρίδια, επιστημονικές εργασίες και επιθεωρήσεις.

Google Keep

Δημιουργείς σημειώσεις σε ψηφιακά τύπου post-it χαρτάκια, τα οποία μπορούν να έχουν ό,τι χρώμα θες και μπορείς να βάλεις και υπενθύμιση. Δεν έχεις πια δηλαδή καμία δικαιολογία να ξεχάσεις το οτιδήποτε.

Χρονόμετρο

Απλά googlαρε “timer” και βάλε τον χρόνο στον οποίο θες να σε ειδοποιήσει. Πολύ χρήσιμο για καμια ωρίτσα μεσημεριανού ύπνου, ή αν θες να θυμηθείς ότι έχεις ανάψει το θερμοσίφωνο και έγινε το νερό.

Google Sky

Πρόκειται για κάτι σαν τηλεσκόπιο, το οποίο σου επιτρέπει να δεις το διάστημα και μάλιστα να γκουγκλάρεις ακριβώς τον αστερισμό που θες!

Google Fonts

Εδώ μπορείς να βρεις 818 διαφορετικές γραμματοσειρές και να τις κάνεις ό,τι θες. Τατουάζ ας πούμε!

Google Sound

Κάτι σαν το Shazam. Θα σου πει ποιο τραγούδι ακούς μέσα σε δευτερόλεπτα.