WATCHLIST

Η Τατιάνα Στεφανίδου υπέγραψε στον ΣΚΑΪ

NDP Photo Agency

Πριν καν ολοκληρωθεί η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν είχε γίνει γνωστό πως η Τατιάνα Στεφανίδου δε θα συνέχιζε στο Epsilon. Οι λόγοι που οδήγησαν στο συναινετικό δεν αναφέρθηκαν από καμία πλευρά αλλά η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Δεν περίμενα ότι θα φύγω από το Epsilon. Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου.»

Η νέα της τηλεοπτική στέγη είχε αποκαλυφθεί (όχι επιβεβαιωθεί) από την Ναταλία Γερμανού. «Ήταν πολύ δυναμικός ο τρόπος που αποχαιρέτησε. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε και πάει αλλού. Κάνει να πούμε που πάει; Πάει στον ΣΚΑΪ. Όχι με κάτι διαφορετικό. Με κοινωνικότατη εκπομπή. Και πολλή δυνατή εκπομπή. 12:00 με 14:00. Εκεί που είναι ”Οι Αταίριαστοι”. Τώρα μη με βάζετε να λέω πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Και η επιβεβαίωση ήρθε από την Νίκη Λεμονή στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Η Τατιάνα Στεφανίδου υπογράφει με τον ΣΚΑΪ και μεταφέρει την εκπομπή της από το Epsilon, ως έχει αφού τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως πρέπει να διατηρηθεί το μοντέλο.

Η μετακίνηση της Τατιάνας, κατά πάσα πιθανότητα στη μεσημεριανή ζώνη, δείχνει τις προθέσεις του σταθμού να σταθεί απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη του Star και την Ελένη Μενεγάκη του Alpha.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency