SURVIVOR

Survivor: Στον τελικό πάνε Μάριος Ιωαννίδης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του Survivor. Μετά την ψηφοφορία του κοινού οι δύο παίκτες που θα κονταροχτυπηθούν για το έπαθλο θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

 

Η σκηνή που στήθηκε στο Άλσος Βεΐκου, σε αντίθεση με τον προημιτελικό, γέμισε κόσμο. Δεν υπήρχε μόνο κοινό και μέλη των οικογενειών των παικτών αλλά και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει.

Ήταν όλοι εκεί και ο Σάκης Τανιμανίδης τους υποδέχθηκε με ένα δυνατό χειροκρότημα. ”Σήμερα είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τρεις λόγους. Πρώτα από όλα είμαστε στην Ελλάδα. Δεύτερον έχουμε ζωντανό κοινό για πρώτη φορά και αυτό σημαίνει πολλά. Αλλά υπάρχει και ένας ακόμα λόγος. Έχουμε μαζί μας όλους τους παίκτες του φετινού Survivor. Σας βλέπω σικάτους, σας βλέπω χαμογελαστούς, όμορφα αρώματα στην ατμόσφαιρα, έχετε κάνει τα μπανάκια σας. Η αλήθεια είναι είστε διαφορετικοί με τα φουστάνια και τα πουκάμισα” ανέφερε στην έναρξη.

Πριν από όλα να πούμε μία κουβέντα για την Σόφη Πασχάλη. Αγκάλιασε τον Ντάνο και το Twitter την ”έριξε στην πυρά”. Γιατί βρε Σόφη σφιχτή αγκαλιά; Όταν νικούσε το ψέμα και η αδικία; Τα ξέχασες αυτά;

 

Πάρτε μία γεύση από όσους βρέθηκαν εκεί.

Μία ομαδική. Χαμογελάστε παρακαλώ

Όταν οι παίκτες γίνονται μία ομάδα τότε το αποτέλεσμα είναι #SurvivorGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

 

Ο Ορέστης με tshirt ”ατομική ασυλία”

Θα έλειπε ο μάνατζερ; Θα έλειπε;

 

Μιλάμε για ομορφιά, όχι αστεία

 

Και ο σφάχτης της καρύδας

Twitter + Ντάνος = L.F.E.

Και όση ώρα βλέπαμε τους παίκτες στην τηλεόραση, στο twitter το θέμα κύλησε κάπως έτσι για τον Ντάνο.

Ένα χαμόγελο το σκάσαμε με αυτά. Γελάς, ε;