SURVIVOR

Survivor 2 trailer: Μετά τη Ροδάνθη οι ισορροπίες αλλάζουν

Instagram/Survivorgr

Η αποχώρηση της Ροδάνθης Καπαρού μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παικτών και των δύο ομάδων του Survivor 2 οπως όπως φαίνεται στο trailer για το αυριανό επεισόδιο του Survivor που μόλις κυκλοφόρησε. Στην ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση εκείνης που λογιζόταν ως η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας των Μαχητών -και άρα ο πιο εύκολος αντίπαλος για τα κορίτσια των Διασήμων- έχει φέρει ανησυχία στα πηγαδάκια τα οποία σχηματίζουν οι παίκτες.

«Τελικά έφυγε η Ροδάνθη. Μετά από έξι φορές, την έβδομη έφυγε» ακούγεται να λέει προβληματισμένος ο Γιάννης Τσίλης στο trailer ενώ η Μελίνα λέει στην κάμερα της παραγωγής: «Αν έμενε για μια ακόμα φορά θα την λέγαμε εφτάψυχη. Δεν κατάφερε να μείνει άλλη μια φορά».

Η αποχώρησή της δεν έμεινε ασχολίαστη και από την δική της ομάδα με την Εύη Σαλταφερίδου να λέει στον Πάνο Θεοδώρου: «Εξολόθρευσες τον εξολοθρευτή» και τον Νικόλα Αγόρου να συμπληρώνει: «Τη γατούλα με τις 7 ζωές. Έξι». Η μόνη γυναίκα της ομάδας είπε στη συνέχεια στην κάμερα της εκπομπής: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχουν φύγει όλες οι γυναίκες, έχω μείνει μόνη μου και έχω να ανταγωνιστώ τρεις κοπέλες από απέναντι, είναι θετικό γιατί ξέρω ότι μπορώ να κοντράρω τα κορίτσια» προδίδοντας την σχετική ανακούφιση που υπάρχει στην ομάδα της μετά την τελευταία αποχώρηση και εξηγώντας παράλληλα το κλίμα που επικρατεί στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Στο trailer όπως θα δεις ακολουθεί ένας πολύ δυναμικός αγώνας για το έπαθλο άνεσης, στον οποίο θα φανεί τελικά πώς η απουσία της Ροδάνθης θα αλλάξει τις ισορροπίες.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Survivorgr