Έσμιξε το καστ του Prison Break πριν την πρεμιέρα του 5ου κύκλου

Wentworth Miller, Dominic Purcell και οι λοιποί πρωταγωνιστές της σειράς, που ποτέ δεν ξεχάσαμε έκαναν μάζωξη με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους.

Έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από τότε που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο- τηλεταινία της σειράς που μας έκατσε για πρώτη φορά τόσο φανατικά στους καναπέδες εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στον τρόπο που παρακολουθούμε τηλεόραση. Το Prison Break έχει κάθε δικαιώμα να επιστρέψει όπως θέλει, έχει το ακαταλόγιστο (αντικειμενικότης 0). 

Η προώθηση της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου έχει εύλογα ξεκινήσει. Στο πλαίσιο αυτής λοιπόν, οι πρωταγωνιστές έκαναν ένα πολύ ωραίο αντάμωμα στο φεστιβάλ SXSW του Τέξας, όπου παρέα με κάποιους παραπολύ τυχερούς fans παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουριας 5ης σεζόν που είναι χωρισμένη σε 9 συνέχειες. Κατόπιν οι ηθοποιοί παραχώρησαν την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου.

© Getty Images / Ideal Image

Όπου είχαμε την τεράστια χαρά να δούμε τα τιμημένα αδέρφια Scofield. Προφανώς ο Michael ΖΕΙ.

© Getty Images / Ideal Image

Αλλά και την Sarah Wayne Callies που όλοι θα θυμόμαστε πάντα ως Sara Tancredi (#κανέναwalkingdead). Νέο μέλος του καστ ο Mark Feuerstein.

© Getty Images / Ideal Image

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

SHARE

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ