NOMADS

Nomads – αποκάλυψη: Αν δεν έχεις ακόμα ερωτευτεί τον Μαυρίδη, ήρθε η ώρα να το κάνεις

Το Nomads ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Αποστολία Ζώη, κάποιος, άλλος, όμως ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να κάνει όλο το διαδίκτυο να γράφει για εκείνον .

Και το όνομα αυτού; Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής στο τέλος του παιχνιδιού προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση – αποκάλυψη στην οποία εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο είπε το ”ναι” στον Γιάννη Λάτσιο για το Nomads, γνωρίζοντας πως μετά τις δηλώσεις του για τα ριάλιτι επιβίωσης θα δεχόταν αρνητικές κριτικές.

Ο ίδιος, δήλωσε πως ταξίδεψε στις Φιλιππίνες έχοντας συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 όλα τα χρήματα που θα πήγαιναν σε εκείνον (συμπεριλαμβανομένων των επάθλων) να δοθούν για έναν πολύ καλό σκοπό o ο ποίος δεν ήταν άλλος από την ανακαίνιση της πτέρυγας χημειοθεραπειών της παιδογκολογικής κλινικής ΑΧΕΠΑ. Κατάφερε, μάλιστα, να εξασφαλίσει πως θα δινόταν ένα πολύ συγκεκριμένο (και πολύ μεγάλο) ποσό για τον σκοπό αυτό είτε εκείνος έμενε μία εβδομάδα στο παιχνίδι, είτε τρεις μήνες.

Τόνισε δε, πως επέλεξε να το κρατήσει κρυφό τόσο καιρό και να το αποκαλύψει μόνο τη στιγμή που θα γνώριζε πως με τον τρόπο αυτό δεν θα επηρέαζε την κρίση κανενός. Ούτε των συμπαικτών του, ούτε και των τηλεθεατών.

Το βίντεο από τη στιγμή της αποκάλυψης είναι απλά ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε τον τελευταίο καιρό.

Μπράβο του!