WATCHLIST

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έρχεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε ρόλο- έκπληξη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού  είναι η κωμωδία ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', που προβάλλεται στον Alpha. Στο ήδη πετυχημένο cast έρχεται να προστεθεί και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η 'Ζούμπι' της καρδιάς μας, η οποία θα υποδυθεί την μαμά του Μπάμπη και θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή του γιου της και της φίλης του, Ξένιας.

Η ηθοποιός μίλησε για αυτό το ρόλο στο ΜΥtv και είπε δυο λόγια την ιστορία της μαμάς Σοφίας, ”Υποδύομαι τη μαμά του Μπάμπη, μια λουσάτη Θεσσαλονικιά, με καταγωγή από τον Πόντο, η οποία κάνει ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του γιου της μέσα στη νύχτα. Πάω στο σπίτι τους πολύ στεναχωρημένη, επειδή ο άλλος μου γιος, ο Σάββας, ενώ μου είπε ότι θα μου πάρει κινητό, δεν το έκανε. Είναι η κλασική πεθερά. Οι Πόντιες πεθερές έχουν τόση αδυναμία στους γιους τους που και κόντα να μην έχουν με τις νύφες τους, πάντα κρατούν μια στάση υπεροχής και όταν η πεθερά νιώθει ότι είναι αρχηγός , η νύφη βρίσκεται σε άμυνα” είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης συμπλήρωσε ότι πέρασε υπέροχα στα γυρίσματα ενώ συνάντησε και συνεργάτες από τη σειρά ”Παρά 5”, κάτι που την συγκίνησε.