WATCHLIST

La Banda: Με Μαραντίνη και Φουρέιρα η κριτική επιτροπή. Ποιο πρόσωπο κλειδώνει για την παρουσίαση

Συμπληρώνεται σιγά, σιγά το puzzle του talent show που ετοιμάζει το Epsilon για τη νέα σεζόν. Το La Banda θα αναζητήσει το συγκρότημα - boyband που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται τα κατάλληλα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή. Μετά την Ελένη Φουρέιρα, ο σταθμός ανακοίνωσε έναν ακόμη καλλιτέχνη που αναλαμβάνει χρέη κριτή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης έρχεται στο Epsilon TV και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής του συναρπαστικού μουσικού talent show La Banda. Ο αγαπημένος  frontman των ONIRAMA, του μακροβιότερου ελληνικού συγκροτήματος,  έχοντας στο ενεργητικό του πολύ μεγάλες επιτυχίες , έρχεται στο La Banda και με την εμπειρία του θα δείξει το δρόμο στα παιδιά, για να δημιουργήσουν το επόμενο boy band που θα σαρώσει».

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα δοκιμάζεται στην τηλεόραση, αφού το 2017 βρισκόταν στην επιτροπή του ”So Υou Think You Can Dance”.Την τριάδα της κριτικής επιτροπής, συμπληρώνει o Μιχάλης των Stavento με εμπειρία στα talent show, από τη συμμετοχή του στο The Voice .

Το πρόσωπο της παρουσίασης

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση πως παρουσιάστρια του La Banda αναλαμβάνει η Άννα Μαρία Βέλλη. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, πληροφορίες από το σταθμό επιβεβαιώνουν την επιλογή της νεαρής παρουσιάστριας για το La Banda. Την youtuber γνωρίσαμε μέσα από την σατιρική εκπομπή Rodeo, που μετονομάστηκε σε Circo, με τους Βαγγέλη Περρή και Αθηναΐδα Νέγκα. Σύμφωνα με το ξένο format, στο La Banda πρωταρχικό ρόλο έχει η κριτική επιτροπή  και δευτερεύοντα η παρουσιάστρια.

Το διάσημο show

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015. Την πρώτη σεζόν του ξεκίνησε την καριέρα του το συγκρότημα CNCO με το πρώτο του άλμπουμ, “Primera Cita,” που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ για το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική.

 

Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα American Music Awards και ήταν υποψήφιο στα Billboard’s για το βραβείο Top New Latin Artist 2016.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!