WATCHLIST

Κάπου σε ξέρω. Σε ποια σειρά έχεις ξαναδεί τον Κρασσά από τις Σαββατογεννημένες;

«Κρασσάς! Έξω». Αν άκουγες αυτή τη φράση τι θα σου ερχόταν πρώτο στο μυαλό; Ποντάρουμε με κλειστά μάτια ότι θα σκεφτόσουν την σειρά «Σαββατογεννημένες» από την πλούσια ταινιοθήκη του MEGA. Η πρώτη σεναριακή απόπειρα του Γιώργου Καπουτζίδη στην τηλεόραση, γίνεται 15 χρόνων και η κωματώδης κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μεγάλο κανάλι, μας επιτρέπει να την παρακολουθούμε συχνά, πυκνά από τη συχνότητα του MEGA. (Fyi, αυτές τις ημέρες προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 18.00).

Το καστ της σειράς ήταν πραγματικά διαλεχτό, αφού πέραν των πρωταγωνιστριών, κάθε ρόλος έδινε το δικό του χρώμα στην κωμωδία. Ένα αγαπημένο κομμάτι της σειράς ήταν και η τάξη της κυρίας Τόγκα, πρώην κυρίας Κατσίκη. Οι σκηνές με τους μαθητές να προσπαθούν να πουν μάθημα στην υστερική Καίτη είναι πραγματικά ανεπανάληπτες, ενώ μια φράση ηχεί πάντα στα αυτιά μας κατά τη διάρκεια τους: «Κρασσάς, έξω!». Ο ευτραφής μαθητής με το ξανθό μαλλί ήταν «μόνιμος» στο απουσιολόγιο της τάξης και το πρώτο όνομα στα χείλη της καθηγήτριας στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

 

Παρατηρώντας τον Κρασσά λίγο καλύτερα, παρά τις τόσες επαναλήψεις, για πρώτη φορά είχαμε μια απίθανη αποκάλυψη. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται επανήλθε αρκετά χρόνια μετά στην τηλεόραση και πάλι από την συχνότητα του MEGA.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τζαβάρα, ο οποίος χρόνια αργότερα υποδύθηκε τον γκέι σύντροφο του Δημήτρη Μακαλιά στην μεταφορά της αμερικανικής κωμωδίας «Μοντέρνα Οικογένεια». Ο Λάμπρος ήταν ο σύντροφος του γιου της οικογένειας, με το ζευγάρι να συζεί και να έχει υιοθετήσει και ένα παιδί. Η σειρά προβλήθηκε το 2014, χωρίς ωστόσο να σημειώσει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός θυμάται για την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση: «Από τις Σαββατογεννημένες, τώρα έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Ήμουν πολύ νέος κι έτσι δεν πολυσκεφτόμουν τα πράγματα. Η τηλεόραση ήταν για μένα κάτι το τελείως καινούργιο και απολάμβανα όλη τη διαδικασία».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!