WATCHLIST

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εκτός “Ελένης” πριν καν ξεκινήσει

Πριν κάνουμε τις καλοκαιρινές βουτιές μας γράψαμε πως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θα είναι το πρόσωπο που θα ενταχθεί στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη τη φετινή σεζόν. Κι όλα έδειχναν πως θα δούμε τη δημοσιογράφο στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha. Πρεμιέρα έγινε και η Νάνσυ πουθενά. Ερωτήσεις γίνονταν, απαντήσεις δε δίνονταν.

Στη δεύτερη εκπομπή η Νάνσυ εμφανίστηκε και δόθηκαν εξηγήσεις on camera. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι πως αυτές οι δύο γυναίκες αγαπιούνται (δεν υπάρχει τσακωμός) αλλά δε θα συνεργαστούν.

Ε. Μ.: ”Τους Διδύμους τους αγαπάμε με την τσαχπινιά τους, με την τρέλα τους, με τη μη σταθερότητά τους αλλά με το μυαλό τους, με το χιούμορ τους, με την εξυπνάδα τους. Αυτή την υπέροχη κυρία που θα δείτε απέναντί μου, που δε θα τη δείτε και πολύ. Την πήρα ένα τηλέφωνο και τη ρώτησα Πώς θα το έβλεπες μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε να βρεθούμε μαζί τηλεοπτικά;”

Ν. Ζ.: ”Είπα ναι αλλά περιμένω κάτι.”

Ε. Μ.: ”Έχω κάτι σε αναμονή. Μου λέει αν εξαιρέσεις τα οικογενειακά, το περιοδικό μου λέει ετοιμάζω και μία παραγωγή για τον ΣΚΑΙ. Μου λέει πάμε και βλέπουμε.”

Ν. Ζ.: ”Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες και που με κατάλαβες.”

Ε. Μ.: ”Μου αρέσει αυτό που είσαι και ήθελα να έχω κοντά μου. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, για την ώρα. Εγώ επιφυλάσσομαι. Θα σου λείψω κι ας μη με έπαιξες ακόμα καθόλου, θα με σκέφτεσαι. Σας αγαπάμε και με τα πάνω σας και με τα κάτω σας. Κάναμε ένα βήμα.”

Το μήνυμά της μετά το τέλος της εκπομπής

”Την ευχαρίστησα δημόσια την ευχαριστώ και από δω. Γιατί με σκέφτηκε, γιατί με κατάλαβε και γιατί μ άφησε να δω και μια πλευρά της που τόσα χρόνια δεν είχα την τύχη να δω. Την πλευρά της φίλης, της συναδέλφου και της συνεργάτιδας. Ραντεβού τον Δεκέμβριο στον Σκαι με τη νέα μας τηλεοπτική πρόταση!”