WATCHLIST

Η Ελένη Φουρέιρα υπέγραψε με το Epsilon

24MEDIA

Το μουσικό talent show ''La Banda'' φέρνει το Epsilon την επόμενη σεζόν και η Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Πρόκειται για ένα μουσικό show που στόχο έχει να δημιουργήσει το επόμενο boy band.

«Η Ελένη Φουρέιρα έρχεται στο νέο μας κανάλι. Η βασίλισσα της ποπ ανήκει πλέον στο δυναμικό του Epsilon και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο La Banda, στο talent show που έρχεται στον σταθμό. Η Ελένη θα είναι στην κριτική επιτροπή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα δοκιμάζει την τηλεόραση αφού το 2017 βρισκόταν στην επιτροπή του ”So Υou Think You Can Dance”.

Το La Banda με την ισπανόφωνη έκδοση έχει αποσπάσει μία υποψηφιότητα για τα Διεθνή ΕΜΜΥ το 2015. Την πρώτη σεζόν του ξεκίνησε την καριέρα του το συγκρότημα CNCO με το πρώτο του άλμπουμ, “Primera Cita,” που ανέβηκε στην πρώτη θέση των Latin άλμπουμ για το 2016 και έγινε πλατινένιο στην Αμερική.

 

Παράλληλα έχει αποσπάσει τρία βραβεία Latin στα American Music Awards και ήταν υποψήφιο στα Billboard΄s για το βραβείο Top New Latin Artist 2016.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson