WATCHLIST

Δύο Ξένοι: Το απαγορευμένο επεισόδιο που δεν έχεις δει

Για κάποιους είναι οι «Απαράδεκτοι». Για άλλους το «Ντόλτσε Βίτα» ή το «Είσαι το Ταίρι μου». Για πολλούς όμως, η σειρά «Δύο Ξένοι» ήταν η πιο αγαπημένη, η αξεπέραστη, ή μία αυτές. Σίγουρα συγκαταλέγεται στην πεντάδα των περισσοτέρων μας. Σκηνή και ατάκα.

Παίζει τα Σαββατοκύριακα εδώ και καιρό στο Mega (το τηλεοπτικό κανάλι με τις καλύτερες σειρές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης) και όσες φορές κι αν την έχεις δει σε επανάληψη, την απολαμβάνεις την Ντένη, τη Φλώρα, τη Μαρίνα και τον Κωνσταντίνα σαν να ‘ναι η πρώτη. Ίσως ήδη γνωρίζεις πως υπάρχει ένα επεισόδιο, η προβολή του οποίου έχει απαγορευτεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο μύθος θέλει το 41ο από τα συνολικά 59 επεισόδια των «Δύο Ξένων» να «κόβεται» λόγω της πληθώρας των βωμολοχιών που έκανε το θέαμα «ακατάλληλο» προς προβολή από το ΕΣΡ- θυμήσου πόσο χρονών ήσουν όταν την είδες για πρώτη φορά-. Ψάχνοντας στο youtube, θα βρεις ένα αρχείο «Δύο Ξένοι- Απαγορευμένο Επεισόδιο» που δεν είναι άλλο από το «κομμένο» επεισόδιο που θα δεις παρακάτω. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια δημοσιεύματα υπήρχε και μία τηλεταινία με αφορμή τον 3ο κύκλο, αλλά  δεν προβλήθηκε ποτέ.

Ο βασικός λόγος που το συγκεκριμένο επεισόδιο απαγορεύτηκε είναι η σκηνή με το μικρό κοριτσάκι που λέει τη λέξη π@@@@@α.