WATCHLIST

Το “Breaking Bad” επιστρέφει, μέσω “Better Call Saul”

Το ότι το "Breaking Bad" είναι η καλύτερη σειρά που έχει γραφτεί ποτέ είναι μία αλήθεια που όποιος την αμφισβητεί είναι τουλάχιστον ανίδεος και ίσως πρέπει να κλείσει την τηλεόρασή του και να πάει για ψάρεμα. Το "Better Call Saul" βασισμένο στα έργα και τις ημέρες του δικηγόρου του Walter White πριν αυτός γίνει Heisenberg είναι μια καλή προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή η φλόγα της αξεπέραστης σειράς. Αλλά ποιος χαίρεται με τα λίγα; 

Όπως και να ‘χει, η επιστροφή του “Breaking Bad” από τη στιγμή που ο Walter δεν είναι πια ανάμεσά μας θα ήταν ένα φιάσκο. Αλλά σε ένα ακόμα spin off, αυτή τη φορά στα μέτρα του Walter και του Jesse, σίγουρα δεν θα λέγαμε όχι. Ε θα γίνει. Οι προσευχές εισακούστηκαν. Μικρό, σύντομο, αλλά ok, από το τίποτα, καλύτερα αυτό:

Crossover λοιπόν, δηλαδή διασταύρωση “Breaking Bad” με “Better Call Saul” με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων από εκείνο το πρώτο επεισόδιο (αχ). Την χαρμόσυνη ανακοίνωση έκαναν οι άνθρωποι της σειράς στην Comic-Con. Οι δύο πρωταγωνιστές θα κάνουν τουλάχιστον μία εμφάνιση στην προσεχή 4η σεζόν του “Better Call Saul”, ενώ σύμφωνα με τον σεναριογράφο Peter Goul, θα δούμε κάποια πράγματα που θα μας φανούν «πολύ οικεία μ’ έναν ευχάριστο τρόπο».

Bryan Cranston και Aaron Paul, αυτή την εποχή βρίσκονται στο Σαν Ντιέγκο με αφορμή την Comic Con. Μάλιστα, ο πρώτος ανέβασε ΑΥΤΗ τη φωτογραφία  με την 5 μηνών κόρη του, Story Annabelle να φοράει την περίφημη στολή του.

A post shared by Aaron Paul (@glassofwhiskey) on

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!