JUSTIN BIEBER

11 βίντεοκλιπ που θα σε κάνουν να θέλεις να ταξιδέψεις ΤΩΡΑ

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο και να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες και πολιτισμούς.

Επειδή όμως σχεδόν κανείς από εμάς τους κοινούς θνητούς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επισκεφτεί τα Μπόρα Μπόρα το καλοκαίρι ή την Νέα Υόρκη το φθινόπωρο (φοβερά άδικη η ζωή όμως έτσι;;) ας μείνουμε στο χάζι που μπορούμε να ρίξουμε στα διάφορα βίντεοκλιπ που έχουν γυριστεί σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της γης. Με αφορμή λοιπόν τον Bieber που προτίμησε τη Σαντορίνη για το τελευταίο του βίντεοκλιπ, πάμε να δούμε ποιοι άλλοι καλλιτέχνες έχουν γίνει ταξιδιωτικοί οδηγοί.

Justin Bieber, Company

Ο Justin που βρέθηκε στην Σαντορίνη για τα γυρίσματα του τραγουδιού του Company είναι ό,τι πιο κοντινό σε διακοπές θα δούμε φέτος, αλλά εντάξει τι να κάνουμε στηρίζουμε αυτή την επιλογή.

Justin Bieber, I’ll show you

Καταρράκτες, συμπεριλαμβανομένων των Seljalandsfoss και Skógafoss, πράσινοι λόγοι και πανέμορφα ηλιοβασιλέματα. Α, παράτα μας Justin που δεν γίνεται να δούμε ένα βίντεοκλίπ σου χωρίς να πάθουμε fomo.

Corinne Bailey Rae, Been to the moon

Εχει γυριστεί στο Fuerteventura που βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά. Δεν έχω ιδέα που πέφτει αλλά θέλω να πάω ΤΩΡΑ.

Coldplay, Hymn for the weekend

Αν λατρεύεις την κουλτούρα της Ινδίας τότε αυτό το βίντεοκλιπ θα σε κάνει να βγάλεις καρδούλες από τα μάτια. Διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Holi festival και έχει γυριστεί σε διάφορες πόλεις της Ινδίας μεταξώ άλλων στην Βαρανάσι, στην Καλκούτα και την Μουμπάι.

Coldplay, Paradise

Πλάνα από τη Νότια Αφρική και το Κέηπ Τάουν και το Γιοχανεσμπουργκ, όπου βλέπουμε τον Martin να περνάει την γέφυρα Nelson Mandela μας κάνουν να ονειρευόμαστε παρόμοιες βόλτες ακούγοντας αυτό το υπέροχο τραγούδι.

Taylor Swift, Wildest Dreams

Η Tay Tay το ζει στην Αφρική παρέα με τον Scott Eastwood στην Μποτσουάνα στην έρημο Καλαχάρι. Μεταξύ μας, εγώ πρόσεχα περισσότερο τις εμφανίσεις της.

 

Lily Allen, Air Ballon

Άλλο ένα βίντεοκλιπ που έχει γυριστεί στο Κέηπ Τάουν, σε λίγο θα μπορούμε να κυκλοφορούμε εκεί χωρίς google maps. Still, ένα ακόμα πανέμορφο βίντεο, μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.

Nicki Minaj, Pound the alarm

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η Nicki Minaj στην πατρίδα της Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Δεν λέω τίποτα άλλο, να πέσει το βίντεο παρακαλώ.

Rita Ora, Shine ya light

Η Rita εμφανίζεται στην πατρίδα της, στο Κόσοβο και δείχνει τις ομορφιές της Πρίστινα όπου και μεγάλωσε.

 

Katy Perry, Firework

Η Katy πάλι έκανε το πέρασμά της από την Βουδαπέστη για το μοναδικοφανταστικοτελειο βίντεο του πιο όμορφου τραγουδιού της, Firework

JayZ και Alicia Keys, Empire state of mind

Δεν μας έφτανε το Sex and the City, έπρεπε να έχουμε και βίντεοκλιπ που να μας υπενθυμίζει πόσο χάνουμε που δεν βρισκόμαστε ΗΔΗ στη Νέα Υόρκη. Αφήστε μας στην ησυχία μας, ωμπω.