JENNIFER LAWRENCE

Twilight και Hunger Games επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη;

To ''Twilight'' και το ''Hunger Games'' είναι δύο από τα μεγαλύτερα franchises ταινιών που μας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια. Οι young adult ιστορίες τους αρχικά μας καθήλωσαν αλλά σύντομα έχασαν έδαφος και το κοινό σταμάτησε να ασχολείται μαζί τους.

Τώρα, πέντε χρόνια μετά το φινάλε του ”Twilight” και δύο χρόνια μετά το αντίο που είπαμε στην Jennifer Lawrence ως Katniss, ο CEO της Lionsgate, εταιρείας παραγωγής κ αι των δύο ταινιών είπε ότι σκέφτεται να επεκτείνουν το κινηματογραφικό τους σύμπαν.

Όπως διαβάζουμε στο Variety, o Jon Felheimer άφησε να εννοηθεί ότι θέλουν να επαναφέρουν στο παιχνίδι τις Stephanie Meyer και Suzanne Collins, συγγραφείς των ”Twilight Saga” και ”Hunger Games Saga” αντίστοιχα ώστε να πουν και άλλες ιστορίες.

”Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν και είμαστε έτοιμοι να τις πούμε όταν και οι δημιουργοί μας είναι έτοιμοι να τις γράψουν” είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι που θα άρεσε σε πολύ κόσμο.

Αν σκεφτεί κανείς την επιτυχία που έχουν κάνει η Marvel αλλά και το πως έχει επεκταθεί το σύμπαν του Harry Potter, είναι λογικό να πιστεύουν στην Lionsgate ότι αξίζει να επαναφέρουν αυτά τα franchises. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε ξανά στις οθόνες μας τους Robert Pattinson, Kristen Stewart και Jennifer Lawrence, καθώς οι ιστορίες που ενδέχεται να ειπωθούν δεν θα αφορούν άμεσα τους χαρακτήρες τους.