CELEBRITIES

Λίγες ώρες πριν το MadWalk 2017, θυμάμαι – Boo Is A State Of Mind 5

Σας γράφω με την αίσθηση ακόμη της πρόβας τζενεράλε στο μυαλό. Τελειώσαμε 03:10. (Μετράω και τα λεπτά εγώ σε αυτές τις "μικρές" ώρες) και έχω ξυπνήσει όσο πιο νωρίς γινόταν για να γίνουν οι τελευταίες προετοιμασίες για το φετινό, 7ο Madwalk 2017 by Aperol Spritz.

Θα κάνουμε διάφορες τρέλες φέτος! Σας προειδοποιώ. Και όσοι θα εμφανιστούν και εγώ μαζί. Να περιμένετε πολύ street αισθητική στα ρούχα με λίγο couture παρέα! Τέρμα τα μακριά οσκαρικά φορέματα. (Εκτός απο το red carpet από το οποίο θα περάσω σε φουλ παραμύθι mode), αλλά για την υπόλοιπη βραδιά πάμε να πειραματιστούμε… και θα έχουμε και μερικές περούκες μαζί. 

Όσοι με ξέρετε, το ξέρετε πόσο ανυπομονώ και πόσο με ενθουσιάζει αυτή η συνύπαρξη της μόδας με τη μουσική. Δύο τέχνες τόσο άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους που ειλικρινά πιστεύω ότι δε θα μπορούσε η μια να υπάρξει χωρίς την άλλη. Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν το σημερινό event θυμάμαι τα προηγούμενα χρόνια και φτιάχνω τις λίστες με τα πιο αγαπημένα μου! Acts – collection – εμφανίσεις, έτσι για το warm-up!

Top5 Acts – Performances

5. Η Τάμτα μαζί με την Xenia Gali στο Madwalk 2014 σε ένα τραγούδι που ακούω φανατικά μέχρι και σήμερα, συνοδεύοντας το σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου.

4. Η Νατάσα Θεοδωρίδου αγέρωχη και υπέροχη στο Madwalk 2012 για την σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου.

3. Η Demy ως άλλη Κοκκινοσκουφίτσα παρέα με 1550 για τον Στέλιο Κουδουνάρη το 2013.

2. Ο μοναδικός άντρας που συμμετείχε στο “γυναικεία υπόθεση” Madwalk του 2014 ήταν -ναι!- ο Μαζωνάκης! και έκανε αυτήν τη συγκλονιστική έναρξη.

1. Η Φουρέιρα το 2013 με Deux Hommes και κομματάρες! Δεν έχω λόγια.

Top5- Αξέχαστες Στιγμές

5. Θα ξεκινήσω τη λίστα με το απολύτως αναμενόμενο. Ναι, τη Δούκισσα δε θα την ξεχάσεις ποτέ για αυτά τα 45 δευτερόλεπτα το 2012.

4. Μπλε μαλλί και εξώπλατο γιλέκο στην κορυφή ενός αυτοκινήτου το 2011. Τι είναι; Τι είναι;

Μαζώ λέμε και κλαίμε!

3. Η ντίσκο του Απόστολου Μητρόπουλου με την Καίτη Γαρμπή και το φινάλε του Τζεφ! Αυτό.

2. Δεν την βάζω ξανά κορυφή για να μην με πείτε εγκάθετη. Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια χορογραφία γεμάτη νόημα στο περσινό Madwalk για το φιλανθρωπικό act της BSB και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

1. Η Έλενα “Φωτιά” Παπαρίζου με PlayMen για τους Deux Hommes στο Madwalk του 2012 – φυσικά ο χορευτής Bill Roxenos είναι βασικός λόγος που βάζω στην κορυφή αυτό το act!

Και φυσικά οι πεντάδες με περιορίζουν και θα ήθελα να είναι τουλάχιστον επτάδες αλλά πόσο να κλέψω και από τον χρόνο σας σήμερα;

Θα κλείσω αυτό το αφιέρωμα με την έναρξη του πρώτου πρώτου Madwalk. Τότε που ξεκίνησαν όλα στον ίδιο χώρο που θα πραγματοποιηθούν και σήμερα. Όμορφοι κύκλοι! Σε λίγες ωρίτσες…

Σας φιλώ πολύ,

boo!