CELEBRITIES

5 πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτήν τη Δευτέρα. Boo Is A State Of Mind:06

Η πιο παρεξηγημένη μέρα στην ιστορία των ημερών, η Δευτέρα, μπορεί και να καταφέρει να αλλάξει λίγο από την μιζεραμπιλιά της αν δείτε τα παρακάτω. Μπορεί και να μην αλλάξει αλλά ένα χαμόγελο θα σχηματιστεί στο πρόσωπό σας δεν μπορεί. Αλλιώς ρομπότ.

1. Ξοδέψτε 3 με 5 λεπτά για να κλείσετε το κινητό σας, να μην κάνετε καμία παράλληλη δραστηριότητα και να αφιερωθείτε στον εαυτό σας. Σας ακούγετε λίγος χρόνος ή ανεπαρκής βλακεία; Σας προκαλώ να το κάνετε! Χορέψτε το αγαπημένο σας τραγούδι ή φάτε το αγαπημένο σας σνακ ή απλά καθίστε κοιτώντας το ταβάνι για 5 λεπτά χωρίς να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Θα είναι σαν ένα μικρό πολύ χρήσιμο restart για την ημέρα! Α! Και ξέχασα! Κάντε το κάθε μέρα!

2. ΑYΤΟ το βίντεο που δείχνει πώς να φτιάξεις την τούρτα μπέργκερ. Εγώ δεν τρώω κρέας εδώ και ένα χρόνο αλλά η ιδέα ότι αυτό που μοιάζει με κανονικό μπέργκερ είναι γλυκό και εντελώς τούρτα με τρελαίνει. Επίσης! Δεν μαγειρεύω ποτέ πολύ συχνά, αλλά το να βλέπω άλλους να μαγειρεύουν μου φαίνεται πολύ ηρεμιστικό και τέλειο.

 

3. Πείτε με τρελή αλλά δεν αντέχω με όλα τα πάνχαζα memes που έχουν δημιουργηθεί για τον ράπερ Βο. Που είναι γλυκύτατος στην παρουσία του στο Σαρβάιβο και εξαιρετικά συμπαθής και που η επιλογή του να έχει το nickname Βο (το οποίο είναι και πολύ κοντά στο Boo και μια ταύτιση την νιώθω να το πεις) τον έχει καταστήσει πολύ εύκολο στόχο για σεφέρλια τέτοια:

 

 

 

 

Δεν ξέρω γιατί γελάω. Νιώθω ενοχές. Επίπεδο χιούμορ: Δίχρονο.

4. Ήταν και η πρωταπριλιά προχθές. Καλό μήνα! Και στον κόσμο του YouTube και ειδικά στο σύμπαν των Beauty Gurus υπήρξε η διάθεση για μερικά αστεία βίντεο. Η πιο γνωστή και δημοφιλής όλων, η Nikkie Tutorials, απηυδισμένη από το πόσα διαφερετικά προϊόντα έχουν προκύψει για το ιδανικό άπλωμα – εφαρμογή του foundation (έχουν δοκιμαστεί και προφυλακτικά και ταμπόν γι αυτόν τον λόγο), τρόλαρε το κοινό της χρησιμοποιώντας ό,τι πιο αλλόκοτο μπορούσε να φανταστεί ως φοβερή επαναστατική μέθοδο. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοώ!

 

Ας πάρουμε ωστόσο μια στιγμή για να σκεφτούμε πόσο καλά όντως απλωνόταν το make up με την πιπεριά. Ευχαριστώ. 

5. Και κλείνοντας μαζί σε ένα, τα εξής:

Αυτό το σπίτι:

This house needs to be our HQ! Tag a mermaid you would live in this dream house with

A post shared by Mermaid Identity Mermaid Lyf (@mermaid_salon) on

 

Αυτή η τούρτα:

 

Αυτό το φίδι:

#whodidthis?

A post shared by PLASTIK (@plastikmagazine) on

 

Αυτό το quote:

A post shared by Georgina Rose (@princessparticles) on

 

Αυτό το meme:

 

Πώς τα πήγαμε; Τα καταφέραμε λίγο καλύτερα; Όχι; Ναι; Πείτε κάτι! Βρίστε με αν το θέλετε μόνο πείτε κάτι!!

 

Χιχχιχι

Θα επιστρέψω πολύ σύντομα μέσα στην εβδομάδα! Να είσαστε τρομερά προετοιμασμένοι!

Σας φιλώ πολύ πολύ

boo!