SEX

4 τρόποι να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ιεραποστολικό

Είναι εύκολη, είναι βολική, την κάνει την δουλειά της και δεν κουράζεστε και πολύ: το ιεραποστολικό δεν είναι καθόλου άδικα η εύκολη λύση και επιλογή στο σεξ, αφού προσφέρει όλα τα παραπάνω μαζί με το ότι μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις, να αγκαλιάζεις και να φιλάς τον παρτενέρ σου.

Όσο κι αν παραπέμπει σε ξενέρωτο και vanilla sex, το ιεραποστολικό μπορεί να σας χαρίσει οργασμούς που θα ζήλευε και ο Christian Grey αν φροντίσετε να το «νοστιμέψετε» λίγο, αλλάζοντας κάπως τη στάση σώματος, ή προσθέτοντας κάποια βοηθητικά εργαλεία.

Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω.

1. Βάλε ένα μαξιλάρι

Αν ο παρτενέρ σου δεν είναι και πολύ προικισμένος στα οικογενειακά του, ή αν απλά θες μια πολύ βαθιά διείσδυση, υπάρχει το παλιό, κλασικό κόλπο με το μαξιλάρι: το βάζεις κάτω από τα οπίσθιά σου, ώστε να τα ανασηκώσεις και να αλλάξεις εντελώς τη γωνία από την οποία θα γίνεται η διείσδυση. Μια πολύ μικρή αλλαγή, μια τεράστια διαφορά στην πράξη.

2. Στάση γάτα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει σε αυτή την παραλλαγή του ιεραποστολικού, είναι να στηριχτεί στις μύτες των ποδιών του και να ανασηκώσει τους γοφούς του ώστε το ηβικό οστό του να τρίβεται στην κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Παράλληλα, μπορεί να κινηθεί κυκλικά, πάνω-κάτω, ή αριστερά-δεξιά προκειμένου να έχετε εναλλαγές κατά τη διάρκεια της πράξης.

3. Πόδια στο ταβάνι

Όπως ήδη έχεις μαντέψει, πρόκειται για την παραλλαγή που βάζεις τα πόδια σου στους ώμους του. Ειδικά αν το κάνετε στην άκρη του κρεβατιού κι εκείνος είναι όρθιος, η γωνία διείσδυσης θα αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο, ενώ εκείνος μπορεί να σε κρατάει από τους αστραγάλους καθώς μπαίνει μέσα σου για να έχει αντίσταση.

4. Κλείδωσέ τον

Όταν σφίγγεις τα πόδια σου στο ιεραποστολικό, τότε τα νιώθετε όλα πολύ πιο έντονα. Ή δοκίμασε να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω του και να τον αγκαλιάσεις στην περιοχή των μηρών ώστε να έρθετε πιο κοντά.