Ποιόν σκέφτεται μια γυναίκα όταν κάνει σεξ με τον σύντροφο της

Ε ναι, σκεφτόμαστε κάποιον άλλον από αυτόν που κάνουμε σεξ. Δεν είμαστε οι μόνες.

Πόσες φορές σου έχει τύχει, την ώρα που κάνεις σεξ με τον σύντροφο σου να σκέφτεσαι κάποιον άλλον; Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα. Δεν είσαι η μόνη. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, περίπου οι μισές γυναίκες παραδέχονται ότι τους συμβαίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία το σχετικό ποσοστό στις γυναίκες είναι μεγαλύτερο από ότι στους άντρες.

Η συγκεκριμένη έρευνα, πραγματοποιήθηκε σε 1.300 άτομα, από το μεγαλύτερο sex toy brand της Βρετανίας, το Lovehoney. Οι άντρες παραδέχτηκαν σε ποσοστό 42% ότι σκέφτονται κάποια άλλη γυναίκα την ώρα που κάνουν σεξ. Οι γυναίκες, δήλωσαν ότι τους συμβαίνει να σκέφτονται κάποιον άλλον από αυτόν που έχουν μαζί τους στο κρεβάτι, σε ποσοστό 46%. Ποιος είναι αυτός ο άλλος; Όπως προκύπτει, πολύ πιθανό να είναι κάποιος πρώην. Το ποσοστό στο σύνολο των συμμετεχόντων, έδειξε 60%!

Εκτός από παλιούς αγαπητικούς, οι φαντασιώσεις την ώρα του σεξ, έχουν να κάνουν με φίλους ή συναδέρφους. Το 30%- των γυναικών που έχουν τέτοιες φαντασιώσεις, δήλωσαν ότι δοκίμασαν να πάνε με το άτομο εκείνο που ήταν στο μυαλό τους. Ωστόσο, δεν ήταν λίγες εκείνες που... γύρισαν, απογοητευμένες. Περίπου 38% συγκεκριμένα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ