SEX

Μια μέθοδος αυνανισμού εγγυάται ότι δε θα ξαναχάσεις κανέναν οργασμό

Όλες περνάμε περιόδους που δε νιώθουμε και τα πιο σεξουαλικά όντα σε αυτόν τον πλανήτη και γενικά δεν θα έλεγες ότι παίρνουν και φωτιά τα σεντόνια σου. Την ίδια στιγμή που αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, είναι ταυτόχρονα και αναγκαίο να περάσει. Το καταλαβαίνεις, φαντάζομαι.

Εννοείται πως σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούμε κάπως ομοιοπαθητικά, αφού η όρεξη για σεξ, έρχεται με σεξ. Απλά, αν δε θέλεις να δείξεις ότι είσαι ανόρεκτη σε κάποιον άλλον, τότε μην ανησυχείς, γιατί και με τον αυνανισμό θα γίνει εξίσου καλή δουλειά.

Περνάμε στο παρασύνθημα.

Ο αυνανισμός ή και το σεξ πρέπει ούτως ή άλλως να είναι σαν μια μορφή διαλογισμού. Αυτός είναι ο αποκλειστικά προσωπικός σου χρόνος, ώστε να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι που απολαμβάνεις. Μπορεί και πάλι όμως, να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε αυτή τη διαδικασία, όταν το μυαλό σου τρέχει στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις.

Εκεί είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις την συγκέντρωση και την προσήλωσή σου. Αυτού του είδους ο αυνανισμός στον οποίο είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη στο τι κάνεις , σε βοηθά να βγεις από τις σκέψεις σου και από το ίδιο σου το σώμα. Δοκίμασε το: Την επόμενη φορά που θα θες να περάσεις καλά με τον εαυτό σου, συγκεντρώσου πραγματικά, σε όλα όσα κάνεις και προσπάθησε όσο περισσότερο μπορείς προκειμένου να ζήσεις 100% τη στιγμή.

Δώσε βάση στο πώς νιώθεις όταν αγγίζεις την κλειτορίδα σου με διαφορετικούς τρόπους, ή όταν βάζεις και κάποια αγγίγματα στις θηλές σου στο παιχνίδι. Δοκίμασε να ανάψεις κάποια κεριά, να χαμηλώσεις τα φώτα ή να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο, ώστε να δημιουργήσεις μια απολύτως χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσει στη συγκέντρωσή σου.