SEX

Η τεχνική των 6 σταδίων: Έτσι θα εκπαιδεύσεις το μυαλό σου για να βλέπει σεξουαλικά όνειρα

Θα ξεκινήσω αυτό το (ας το παραδεχτούμε περίεργο) θέμα με μια παραδοχή. Το σεξ είναι από τα καλύτερα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο και πιστεύω ότι όλοι θα έπρεπε να κάνουμε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα ώστε να χαλαρώνουμε και να διώχνουμε από πάνω μας την ένταση από αυτά που μας εκνευρίζουν. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος αν ακολουθούσαν όλοι αυτή τη συμβουλή, αλλά τέλος πάντων έχω αποδεχτεί το γεγονός ότι ο κόσμος δεν δίνει την δέουσα προσοχή σε αυτή του την ανάγκη.

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν αλλά δεν μπορούν γιατί τυχαίνει να είναι μόνοι τους ή να μην θέλουν να εμπλακούν σε one night stand. Δεκτά και τα δύο, όμως τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Απόχη; Όχι βέβαια. Η αυτοϊκανοποίηση (τι άσχημη λέξη για κάτι τόσο όμορφο, άπαπα) είναι το βασικό πράγμα που θα σε βγάλει από την απραξία αλλά τα σεξουαλικά όνειρα είναι αυτό που θα σε κάνει να ζήσεις ονειρικούς οργασμούς (see what i did there?)

Δυστυχώς όμως δεν ελέγχουμε τι βλέπουμε στον ύπνο μας ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι για αυτό και η συχνότητα με την οποία βλέπουν υγρά όνειρα είναι πολύ μικρή (κυρίως οι γυναίκες δηλαδή γιατί η ονείρωξη για τους άντρες είναι μια συνηθισμένη κατάσταση). Αν θέλεις λοιπόν να βιώνεις πιο συχνά την έξαψη ενός σεξουαλικού ονείρου και την αίσθηση του να ξυπνάς νομίζοντας ότι μόλις έκανες το καλύτερο σεξ της ζωής σου ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα τα καταφέρεις.

Βάλε τις πυτζάμες σου ή ό,τι άλλο θέλεις δεν θα τα χαλάσουμε εκεί και ξεκίνα τη μελέτη!

1. Κλείσε το κινητό σου

Όπως και στο σεξ έτσι και όταν ξαπλώνεις δεν θέλεις να σε ενοχλήσει κανείς, για αυτό ενεργοποίησε την αθόρυβη λειτουργιά ώστε να μην σου χαλάσουν τον ύπνο αλλά κυρίως τη ροή των ονείρων σου οι ειδοποιήσεις από τα social media.

2. Απόφυγε να έρθεις σε οργασμό τις προηγούμενες μέρες

Είτε είσαι μόνη είτε έχεις σχέση φρόντισε να μην ασχοληθείς καθόλου με το θέμα οργασμός τουλάχιστον 2 μέρες πριν το βράδυ που θέλεις να βιώσεις ένα σεξουαλικό όνειρο. Η ένταση που θα έχει συσσωρευθεί θα κάνει ένα ωραίο μπαμ εκείνο το βράδυ και θα περάσεις φανταστικά.

3. Δώσε ένα σέξι τόνο στο χώρο σου

Πριν ξαπλώσεις άναψε ένα αρωματικό κερί, φόρεσε τα εσώρουχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα και βάλε να παίζει μια playlist με σέξι τραγούδια που θα σε χαλαρώσουν και είσαι έτοιμη για φανταστικά όνειρα.

4. Να έχεις στο μυαλό σου κάτι που σε ερεθίζει

Όταν ξαπλώνουμε για ύπνο το μυαλό μας είναι σε εγρήγορση και συνήθως περνάνε διάφορες άσχετες σκέψεις από αυτό για αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάτι που σε ερεθίζει. Αυτός που γουστάρεις; Εκείνη η φορά που είχες κάνει καταπληκτικό σεξ με τον πρώην σου ή ο Ryan Gosling; Ό,τι αρέσει σε σένα.

5. Μην ξαπλώνεις στη στάση που κοιμάσαι συνήθως

Σύμφωνα με το American Psychological Assosiation αν κοιμάσαι σε μια στάση που υποσυνείδητα σου θυμίζει μια ανάλογη στάση του σεξ αυξάνονται οι πιθανότητες να δεις κάποιο σεξουαλικό όνειρο. Για αυτό αν π.χ σου αρέσει το doggy style κοιμήσου μπρούμυτα και άσε την φαντασία σου ελεύθερη.

6. Αν νιώσεις ότι ξυπνάς κατά τη διάρκεια του ονείρου μην πεταχτείς

Τα σεξουαλικά όνειρα καμιά φορά είναι τόσο έντονα που νιώθεις ότι κάνεις όντως σεξ με κάποιον και το σώμα σου παίρνει την ανάλογη στάση ενώ ο κόλπος σου υγραίνεται κανονικά και νιώθεις τον οργασμό να απέχει λίγα δευτερόλεπτα μακριά. Αν ξυπνήσεις κατά τη διάρκεια του ονείρου συνέχισε απλά να σκέφτεσαι αυτό που είδες και παίξε με τον εαυτό σου. Ο οργασμός που θα έχεις θα είναι ένα όνειρο!