SEX

Σε ποιες χώρες χαίρονται περισσότερο το σεξ οι γυναίκες; Πού είμαστε εμείς;

Οι γυναίκες ποιας χώρας απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από άποψη χρόνου; Ναι, ο χρόνος είναι ποσοτικό κριτήριο, αλλά εν προκειμένω αντανακλά και ποιότητα, αφού η λογική λέει πως όταν χαίρεσαι κάτι, είτε είναι σεξ, είτε φαγητό είτε όποια απόλαυση, θες να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται!

Η ιστοσελίδα γνωριμιών Victoria Milan πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα σε δείγμα 6.117 γυναικών από 20 διαφορετικές χώρες αναζητώντας τον τόπο όπου τα θηλυκά ευχαριστιούνται το σεξ πιο πολύ. Τα αποτελέσματα έβγαλαν στην πρώτη θέση τη Δανία, η οποία αν θυμάσαι είναι επίσης η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους. Όπως αποδείχθηκε λοιπόν, οι Δανέζες αφιερώνουν κατά μέσο 44 λεπτά του χρόνου που κάνουν σεξ κάθε φορά στη δική τους ευχαρίστηση. Δεν βιάζονται καθόλου γενικά οι Δανοί έτσι;

Ακολουθούν οι Αμερικανίδες με 41 λεπτά ατέλειωτης ευχαρίστησης, οι Φινλανδές με 39 και οι Καναδές που το χαίρονται κατά μέσο όρο 37 λεπτά. Εμάς μην μας ψάχνεις, δεν είμαστε στο top5, αλλά δεν φιγουράρουμε ούτε στις 3 τελευταίες θέσεις της λίστας. Βασικά είτε δεν ήμασταν από την αρχή στην 20άδα είτε είμαστε…εκτός συναγωνισμού.

Στις ενδιάμεσες θέσεις η έρευνα αναφέρει τις Βρετανίδες με 33 λεπτά και τις Ιρλανδές στα 31 λεπτά. Εκείνες που μάλλον εισπράττουν τη λιγότερη σε χρόνο και μάλλον όχι μόνο προσοχή στο σεξ από τους συντρόφους τους όποτε συνεπώς και θεωρούνται κάπως πιο ριγμένες σε σχέση π.χ. με τις Δανέζες είναι οι Νοτιοαφρικανές (15 λεπτά ευχαρίστησης), οι Βελγίδες (21 λεπτά) και οι Ισπανίδες, Ολλανδέζες, Ιταλίδες και Γαλλίδες από 23 λεπτά.