SEX

Αυτό είναι το πιο sexy σημείο του γυναικείου σώματος σύμφωνα με τους άντρες

"Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ πάνω σου είναι τα μάτια σου". Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;

Θα μου πεις, το όμορφο δεν είναι πάντα sexy (και αντίστροφα). Ποιο σωματότυπο θεωρούν, λοιπόν, πιο αισθησιακό οι περισσότεροι άντρες και τι είναι αυτό στο οποίο κάνει focus το μάτι τους; Αν περιμένεις να εκπλαγείς, μάλλον θα σε απογοητεύσω. No surprise.

Η ιστοσελίδα Fitrated.com, η οποία ειδικεύεται σε θέματα fitness έθεσε το ερώτημα και 2.017 χρήστες έσπευσαν να καταθέσουν τη θέση τους. Αρχικά το 48% των straight ανδρών θεωρεί πως το ιδανικό γυναικείο σώμα πρέπει να διαθέτει καμπύλες. Το 24,1% θέλει το κορίτσι “κανονικό” σε κιλά και το 22,4% προτιμάει το κορμί της πολύ λεπτό. Ένα 3,8% ψηφίζει τη γυναίκα “ντούκι”, δηλαδή μυώδη.

Όσον αφορά τώρα το σημείο του σώματος που θεωρείται πιο sexy, οι άνδρες που μπήκαν και απάντησαν στην έρευνα επιβεβαίωσαν πως το δίπολο στήθος – οπίσθια καλά κρατεί. Συγκεκριμένα, εκείνοι που θέλουν τη γυναίκα καμπυλωτή ή κανονική εστιάζουν κυρίως στο στήθος, ενώ οι λάτρεις του πιο αδύνατου κορμιού διχάζονται κάπως και δεν ξέρουν πού να κοιτάξουν, πάνω (στήθος) ή κάτω/πίσω (οπίσθια);   

Αυτά που λες. Κάτσε εσύ και βάφε φρύδια και βάζε βλεφαρίδες. Ούτε που τα κοιτάνε.