SEX

Τα 8 είδη σεξ που πρέπει να κάνεις πριν πεθάνεις

Αρχή #1: Κανένα σεξ δεν είναι ίδιο με οποιοδήποτε άλλο. Βασικός Κανόνας #1: Από τη στιγμή που η ερωτική επαφή προϋποθέτει ανθρώπους και συναισθήματα, αυτόματα το πράγμα γίνεται κάτι μοναδικό. Το πώς το βιώνεις εξαρτάται μεταξύ άλλων και από τις περιστάσεις.

Πόσα είδη υπάρχουν; Πολλά. Οι βασικές κατηγορίες όμως ανέρχονται στις 10. Αν είστε τυχεροί, μερικές τις βιώνετε ταυτόχρονα.

Το σεξ της πρώτης φοράς

Φάση ευχάριστη, περίεργη, αμήχανη  Σαν να χορεύεις με έναν άγνωστο. Εσύ θα κάνεις τα δικά σου, εκείνος επίσης κι αν ταιριάζετε θα συμβεί αυτό λέγεται “χημεία” και που δύσκολα εγκαταλείπεις.

Το εκτός ατζέντας σεξ

Από απρογραμμάτιστο, μέχρι one night stand, όπως θες πες το. Γιατί δε σ’ αγχώνει όσο το σεξ της πρώτης φοράς; Γιατί στο κατά τύχη δεν στοχεύεις σε δεύτερη. Δεν έχεις να παλέψεις για κάτι.

Το παράνομο σεξ

 Συμβαίνει στα κρυφά, πράγμα που το κάνει ασυναγώνιστα ακαταμάχητο. Ένας από τους λόγους που το κάνουν τόσο απολαυστικό είναι ότι στο απαγορευμένο σεξ ο οργανισμός σου εκκρίνει γλυκιά αδρεναλίνη.

Το make up σεξ

Ή της επανασύνδεσης: Ίσως το μόνο είδος που δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού για κάποιο μαγικό λόγο όλα πάνε ρολόι . Παθιασμένο, τρυφερό και ειλικρινές, καμιά φορά αξίζει τον κόπο ο χωρισμός μόνο και μόνο για να το ζήσεις.

Το τρυφερό σεξ

Εκείνο που προκύπτει από τον συνδυασμό έρωτας + οικειότητα. Συμβαίνει μόνο από έρωτα γι’ αυτό και θέλει χρόνο για να προκύψει. Το είδος του σεξ που έχει ανάγκη κάθε γυναίκα.

 Το σεξ της σχέσης

Αυτό που συμβαίνει στο κρεβάτι σας αφού περάσετε το πρώτο πάθος (και δεν βλέπατε μπροστά σας), εκεί μετά το εξάμηνο, χρόνο. Βασίζεται κυρίως στην ποσότητα και όχι τόσο στην ποιότητα.

Το σεξ στα γρήγορα

Όταν έχετε λίγο χρόνο, αλλά πολλή διάθεση σε ακανόνιστα μέρη, σχεδόν με όλα τα ρούχα, κάτω από πίεση και υπό την απειλή να αποκτήσετε κοινό, όπως παιδιά, σκυλιά ή απλούς περαστικούς.

Το άγριο σεξ

Εδώ δεν έχει αγάπες και λουλούδια. Επίκαιρο πολύ λόγω Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, έχει κι αυτό τη χάρη του, όταν υπάρχει συναίνεση (απαραίτητη προϋπόθεση).