SEX

Η τροφή που προκαλεί πραγματικό οργασμό στις γυναίκες

Ξέχνα τα μύδια, τα στρείδια, τα σπαράγγια και τα υπόλοιπα αφροδισιακά που απλά ενισχύουν την ερωτική σου διάθεση. Η πιο σεξουαλική τροφή του κόσμου όσον αφορά εμάς τις γυναίκες είναι πορτοκαλί, φυτρώνει σε ηφαίστειο (πόσο συμβολικό) και έχει χάλια γεύση, αλλά σε φέρνει σε οργασμό καλύτερα κι από τον Τζιάκομο Καζανόβα. 

Και είναι ένα ΜΑΝΙΤΑΡΙ.

 

Η ευχάριστη αυτή είδηση- κι ας μην το φάμε ποτέ- έρχεται από την τελευταία μελέτη της Διεθνούς Επιθεώρησης που ασχολείται με τη φαρμακευτική δράση των μανιταριών (International Journal of Medicinal Mushrooms- ναι, υπάρχει-) η οποία μας ενημερώνει πως το πορτοκαλί μανιτάρι Dictyophora με τ’ όνομα φυτρώνει στη Χαβάη και είναι ικανό να προκαλέσει στιγμιαίους οργασμούς στο γυναικείο φύλο. Πάνω από τις μισές γυναίκες που συμμετείχαν σ’ αυτή την αρκετά πρωτότυπη μελέτη, κορύφωσαν.

Το πιο kinky μανιτάρι του κόσμου εντοπίστηκε στις ροές της λάβας στο ηφαιστιογενές νησί του Ειρηνικού Ωκεανού και υπόσχεται σύντομες μεν, αλλά αξέχαστες στιγμές σε όποια έχει τη χαρά να το βάλει στο στόμα της.

Το food porn βρίσκει εφαρμογή μόνο στα θηλυκά, αφού οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν αηδιασμένοι από τη γεύση του. Μάλιστα ο συντάκτης του website foodbeast.com που το δοκίμασε, είπε πως ήταν λες να έτρωγε κόπρανα αλόγου. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, συνάδελφε.