SEX

10 περίεργα πράγματα που ανεβάζουν τη διάθεση ενός άνδρα για σεξ

Ρωτάς έναν άνδρα τι είναι αυτό που μπορεί να σε "τρελάνει" σε μια γυναίκα και θέλεις να περάσεις μαζί της την πόρτα της κρεβατοκάμαρας κι εκείνος σου λέει "το χαμόγελό της", "το στήθος της", "το σεξαπίλ της", δηλαδή κάτι το απολύτως ειλικρινές κι αναμενόμενο. Έλα όμως που δεν είναι μόνο αυτά που δυναμιτίζουν τη λίμπιντό του, αλλά και κάποιες άλλες μη αναμενόμενες συμπεριφορές και παράδοξες καταστάσεις στις οποίες δεν πάει καν το μυαλό σου. Είμαστε κι εμείς, αλλά είναι κι αυτοί, γρίφος.

Οι έντονες μυρωδιές

Εσύ τρίβεσαι με τα σφουγγάρια, παστώνεσαι με κρέμες και κυκλοφορείς παντού με τα υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή για να “σβήνεις” τις διάφορες οσμές, αλλά εκείνοι- ή έστω κάποιοι- θεωρούν άκρως διεγερτικό ό,τι αποπνέει το κορμί σου. 

O αυθορμητισμός

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και πες ό,τι σκέφτεσαι. Είναι δείγμα ειλικρίνειας και αληθινού χαρακτήρα, κάτι του κάνει αυτό.

Τα τρωτά σου σημεία

Η Mrs Perfect τους προκαλεί αμηχανία κι ανασφάλεια, όπως κι ο Mr Perfect άλλωστε. Το ότι είσαι ευάλωτη (αν είσαι, είπαμε, δεν θα γίνεις κιόλας), κάνει μερικούς άνδρες να θέλουν να σε πάρουν αγκαλιά και να σε προστατεύσουν.

Η φιλεσπλαχνία σου

Οι άνθρωποι που βοηθούν άλλους ανθρώπους είναι πιο επιθυμητοί και κάνουν περισσότερο σεξ, σύμφωνα με τη Βρετανική Σεξουαλική Επιθεώρηση. Ο αλτρουισμός είναι sexy.

H μυρωδιά της κολοκυθόπιτας

Άλλο πάλι και τούτο. Ερευνητές στο Σικάγο έβγαλαν πρόσφατα μια μελέτη σύμφωνα με την οποία η μυρωδιά της φρεσκοψημένης κολοκυθόπιτας όταν συνδυάζεται με άρωμα λεβάντας αυξάνει την αιμάτωση του πέους πολύ περισσότερο από 23 κλασικές αισθησιακές μυρωδιές. Λογικά στον Έλληνα η κολοκυθόπιτα δεν ξυπνάει μνήμες θαλπωρής και οικειότητας, αλλά μια τυρόπιτα σίγουρα.

Ο φόβος

Δεν φυλάει μόνο τα έρμα, αλλά λειτουργεί κι αφροδισιακά για εκείνον λόγω της έκρηξης αδρεναλίνης.

Το κόκκινο χρώμα

Πληροφορία που δεν εκπλήσσει όσο οι άλλες. Το κόκκινο χρώμα “ερεθίζει” το οπτικό του νεύρο και τον κάνει “ταύρο”.

Τα μακριά καλογυμνασμένα χέρια

Αν ένας από τους λόγους που γυμνάζεσαι είναι για να δείχνεις ελκυστική στα μάτια του, τότε σταμάτα τα βαθιά καθίσματα για λίγο και τόνωσε χεράκια. Τα μακριά, καλοσχηματισμένα γυναικεία χέρια αγκαλιάζουν καλύτερα, σου λέει.

Τα σετ εσωρούχων

Κι όχι άλλο πάνω άλλο κάτω, γιατί στο μυαλό του το σετάρισμα έχει γούστο και μεράκι. Συν του ότι θεωρεί πως αυτό που φοράς κοστίζει παραπάνω και αφού το κάνεις για χάρη του, γλυκαίνεται.

Οι εξωτερικές ομοιότητές σας

Λέγεται ομογαμία και είναι η θεωρία σύμφωνα με την οποία ζευγαρώνουμε με άτομα που μας μοιάζουν κατά κάποιον τρόπο ή υποσυνείδητα νιώθουμε πως έχουν τις ίδιες εξωτερικές αναλογίες με εμάς. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί κάποια ζευγάρια μοιάζουν πολύ μεταξύ τους;